|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Goran Alavuk "Space Love"
aranzman ne komentarisati vec iskljucivo mix (ako vas ne mrzi da mi napisete na cemu slusate tj monitori) Unapred Zahvalan
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 24-01-2007 at 12:01 AM. Reason: radijatoru moj ! neka bude topic ako nije cim ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Sta bi od tvog puta London? e? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
rekox tamo , trebalo bi u aprilu da se ide .... javljam ti sve kad budemo znali sta kako :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
ovaaaaaaaaj ? ama bas niko od 55/60 gledanja/zaviranja u topic ??? barem neko da kaze da je golo govno od mixa ???? skoro sam dobio novu kartu pa mi je sad posle live-a sve super a znam da nije a koliko nije vi cete mi reci ...
Pozdrav ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pa sta ocekujes od 909/808 bubnja i soft sintija.??? Neznam sta da mu radis, nece da zvuci mnogo razlicito. Sve je ok...radi pesme, radi na aranzmanu itd.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Meni fale visoki ovde? Ona kontra je nekako skroz uvucena unutra. Visoki na sintovima su ok ali kontra je skroz ispod njih.
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
@ Da Bear & Sumanut
primljeno k'znanju |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
evo poslušao sam (na Genelec 2029+7050sub) i iskreno zvuči mi kao da nisi ništa radio na zvuku tj. kao da si propusstio sve sound-ove kakvi jesu bez ikakve intervencije.Mislim da sve to može da se podeblja i otvori u gornjem spektru.
toliko
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
ok ... znam i do cega je ... to mi je bilo bitno ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
|
![]()
slazem se sa komentarom za "otvorenost", ali meni sve mnogo "mono" zvuci.....svaki sint mi je kao potpuno centriran i pritom snimljen mono...... :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Procenat prilikom sklapanja ugovora i zakonska strana? | Shto | Pravna Pitanja | 9 | 11-05-2010 01:21 AM |
Druga strana ugovora...? | OFF | Pravna Pitanja | 10 | 12-02-2010 06:31 PM |