|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
evo malo funky jazza od mene...citavu noc sam proveo radeci ovo...gitara nije dovrsena i fali solo jer ne mogu od umora da pogadjem polja...ovo vrijedi poslusati...sve kritike su dobrodosle...
http://rapidshare.de/files/17488474/...roove.mp3.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]() ![]() Keep up the good work Poz
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ja bih se malo vishe pozabavio dinamikom (pogotovo klavirom)...zvuchi mi suvishe MIDI-asto
![]() Takodje mislim da su ti potrebni bolji VSTi..mnogo ce bolje zvuchati a i ti cesh moci vishe da kazes i bolje da se izrazish pomocu njih... E da...ovo po meni nikako nije funk-jazz..vishe neki razdragani funk-pop ![]() pozz Last edited by MHz; 12-04-2006 at 09:43 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Budi mastovitiji kad je drums sekcija u pitanju
![]()
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
hvala ljudi sto ste nasli vremena da to poslusate,mene pogotovo interesuje kako vam se cini ova bras sekcija,posto je ona tu u prvom planu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Meni ovo definitivno nije jazz-funk nego vi?e neka komercijala.Ima mi malo previ?e balkanski ?tih upravo zbog brassova praćenih frulicom,mada nemam ni?ta protiv toga dok je dobro uklopljeno u stvar(tu mi ne pa?e jednostavno).Takodjer mi soundovi nisu ba?'al sve u svemu nije tak lo?e.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
BATTLE OF THE NIGHT @ CK13 -- 05.03.2009. (cetvrtak) | Direct Control | Razno | 0 | 25-02-2009 08:56 PM |
Groove Agent2 | LAMPASH | Audio Software | 14 | 20-09-2006 08:48 AM |