|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
?ao svima! evo trenutno radim s bitshiftovim phatmatik pro,ali nekad ne prepozna bpm-e od loopova pa umjesto 180 poka?e 146 ili sli?no-sve sam probao,ali ni?ta.to je sranje i jebeno me ubija jer sam te loopove pravilno podesio u wavelabu ,a jo? i dodatno fiksirao timing u acidu...da li je ni intakt bolji ?to se ovoga ti?e ili neki drugi proizvod? unaprijed hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Intakt? :roll:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ton magistar
|
![]()
a mozes li tempo odredit u cubaseu sa beat calculatorom, pa da ga uneses u phatmatic!?
bdw. ja odavno nisan koristi phatmatic, ali nisan ima te probleme. uredno bi razreza loop, posla komponente u zasebne izlaze, exportira/importira midi file i to je radilo lipo. mislin da shot ima iskustva sa ovon spravom, pa ako nije vidi post, mos mu poslat osobnu poruku.
![]() |
#4 |
Ivan Lekic
|
![]()
Recycle :roll:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderator
|
![]()
uze mi rec iz usta 8)
Recycle sam koristio i nikada problema nisam imao
![]() |
#6 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ton magistar
|
![]()
cekaj. ali treba mu rex player, da bi ga svira?!
onaj phatmatic pro je 'sve u jednom'. i reze i exportira midi i svira na 4 (ako se dobro sjecan) outputa 8) a problem sa tempom se siguro moze rijesit ![]()
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Kod phatmatica je najveci problem to sto mu se ne moze odrediti pocetak i kraj loopa pa da prema tome racuna tempo. Al kad se naviknes raditi s njim i spremno rezes loopove u sound forge-u pa ih vec pripremljene ubacujes u phatmatic, onda phatmaticu nema konkurencije. Ima 4 outputa na koje moze ici bilo koji slice, ima filtere do j*j*, lako ga se preko mod-wheela automatizira, ima super jednostavan transpose koji se tokom songa jednostavno mjenja. Ma recycle mu nije ni do koljena!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gitaristi! Potrebna pomo | dacko | Gitarska Produkcija | 85 | 14-06-2005 12:50 AM |
hitna pomo?!!! | Sleepgolfer | Computer Hardware | 10 | 18-12-2004 08:03 AM |
Pomo? ..pomo?...Pomo | idvi | Computer Hardware | 4 | 02-08-2004 05:56 AM |
Roland EXR 5-Pomo | idvi | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 1 | 26-01-2004 04:20 AM |