|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Imam problema sa EAST WEST orchestra stringsima (ostalo radi ok -woodwinds, brass...). Neki instrumenti jako pucketaju vec na samo isprobavanje (klik misem na virtualnu klavijaturu). Kako mi sve ostalo (giga studio i drugi vst) normalno radi i sa puuuno vecim kolekcijama.. a ovdje ne moze podnijeti jednu violinicu.. zanima me, jeli moguce da mi taj dio software.a ne valja (kako ostali dijelovi iste kolekcije takoder normalno rade bez pucketanja). Ili trosi toliko procesora da to ne moze podnijet, ne znam.. probala sam ucitati to i prije nego se ram potrosio na giga instrmente, promjene takoder nema - pucketa.
Postoji li mozda nekakva opcija z akoju ne znam, koju mozda nisam ukljucila ili sto ja znam u samom vst-u. Molim vas za pomoc, jer do sutra moram biti gotova s pjesmom, a neke note pucketaju.. i ne mogu takvu snimku poslati!!!!! U panici sam. Neke sam dijelove promjenila i koristim druge samplove, ali neki su sa ovih nezamjenjivi (marcato solo violina... npr.)... Moze li netko probati i vidjeti pucketaju li mu stringsi.. (ne svi i meni recimo na nekim trigerima pucketa na drugima ne, probajte sa npr. 18 violina neki tezi/veci sample)..... je li mozda problem u polifoniji.... prelazim sve zajedno 160..sa giginim instrumentima.. , tu je i dosta audio traka koje sam trebala pretvarati da dobijem na polifoniji i ramu.. ali to ne bi trebalo imati veze s ovim... istina je da opcenito manje pucketa kad slusam samo te trake nego kad svira sve zajedno... znaci je malo i sistem preopterecen.. ali .... ah. (imam 1 gb rama i znam da je premalo.. sredim to kad stignem.. ali ovo nema veze ni s time... 2500+barton... hardovi dugo nisu defragmentirani... ali nema valjda ni to veze) Evo, ja sam sad nabacala svakakve informacije pa ako mi tko moze opmoci... izvrsno!! Unaprijed hvala anita |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Mozda bi trebalo da pogledas kako ti je DFD podesen,cini mi se da ih pusta Kompakt?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Zmajicu, a kako bi DFD trebao biti podesen? Ja sam ga vec ranije instalirala za storm drums... i radilo je sve ok. Kako da znam da je dobro podesen.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Administrator
|
![]() Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ton magistar
|
![]()
ah, to jebeno pucketanje
![]() a jeli ti uvik pukne na isto misto oli randomly? pretpostavljan da si ucinila sve optimalizacije, da ti je na diskovima ukjucen dma, da ti je prioritet dat background servicesima, da ti je iskjucen system restore, da ti je u startupu sve iskjuceno osim lune... neki antivirusi koji ruju u backgroundu znaju (ili su znali) zajebavat... jeli ti disabliran write caching on the disk... jeli ti zadnja verzija kontakta?! provaj mu svejedno ukjucit old host behavior. vidi kako mu je nastiman dfd za taj format i probaj se igrat sa tim setingom... vidi jeli ti takodjer pucketa kad ti je sequncer minimaliziran, odnosno kad se na ekranu nista ne mice... neznan, svasta san nabroji... vise mi nista ne pada na pamet :oops: kontakt zna pucketat kad mu je otvoren mapping editor... vise neznan :oops:
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Hvala vam decki.
![]() Izgleda da covjek ne smije davati ni SVE od sebe, jer mozda je to SVE mrvicu previse i od umora moze izgubiti "sve". Ljuta sam na sebe, osjecam se kao budala, a znate jos onaj osjecaj kad ste bili jako mali i nesto ste lose napravili (sebi) ali jos se onda to bojite reci roditeljima jer ce i oni vikati na vas. Da, jos sam se bojala spomenuti to Filipu, ali kad je vidio kako placem, suzdrzao se od ocitavanja bukvice o backupiranju koju uvijek dobijem (jer ovo nije prvi put). Naravno, to je ucinio kad sam se malo smirila sa sladoledom Mars (koji je btw iiiizvrstan!). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
East West Boesendorfer | STUDIOTON | Audio Software | 22 | 29-06-2004 07:31 AM |