|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Uskoro ?u biti ponosan korisnik jednog Apogee AD-DA, jer je gazda studija odlu?ija odrije?it keasicu prasicu, pa se nadam da ?emo mo? malo prodiskutirat kada ga sku?imo.
Ve? mi se tresu ruke od ?ekanja ![]() ![]() ![]() http://www.apogeedigital.com/products/rosetta200.php
![]() |
#2 |
ton magistar
|
![]()
ja bas gledan da bi uze onu verziju rosetta ad, koja ima samo a-d konverziju (ne treba mi d-a), ali citan po internetu da se ne radi o istim konverterima kao kod rosette 200, odnosno da je rosetta 200 kvalitetnija opcija!
ima li ko kaka iskustva?
![]() |
#3 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
rosetta je vec dosta stari model. noviji konverteri su u Rosetti800, a jos bolji u Rosetti200, vise u rangu AD16X/DA16X ako ne i bolji. *direktnog iskustva nemam, ovo je sve info koji znam od Apogee newsa, marketinga i nesto usera sa GS. ja sam isto mislio uzet Rosettu200 kao glavni konverter uz FF800, D/A za monitore i ulaz za 2-mix ili kad snimam po jedan instument/vokal. mejdutim tfali mi ipak puno ulaza, tako da vjerojatnije prvo jos jedan fireface ili nesto slicno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ton magistar
|
![]()
kad mi treba vise kanala koristin adat i to mi je ok, ali bi voli imat jednu kvalitetnu stereo opciju a-d konvertera za 'fine stvari'.
rosetta ad mi se ucinila super opcija za malu lovu ali kad je taka situacija sa konverterima, necu je uzet. ma, uze bi ja odma rosettu 200 (ili nesto), ali moran sad cili studijo prikopat i vise od pola opreme prominit pa ce ta investicija pricekat.
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
ff800 je interface ima mic preampe... sve to povecava trosak same sprave i samim tim smanjuje budzet predvidjen za konvertore(chipove), a adi-8 je iskljucivo konvertor???? moram da se ratosiljam creamware-ovih konvertora pa me zanima dali je rme presipanje iz shupljeg u prazno u mom slucaju. pozz.
ladies and gentlemen I am all in! Last edited by Joyba; 17-12-2007 at 12:07 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FF800 vs Rosetta 800 (preuzet test) | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 19-09-2007 06:55 PM |