|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ivan Lekic
|
![]()
Koristi li neko ovaj soft?
Ja bih zeleo da ga koristim ali kada god pokrenem neki od fantasticnih klavira pocne sa ucitavanjem sporo i negde na 30-40% ucitavanja izbaci"PHYSICAL MEMORY IS GETTING LOW!LOADING MORE SAMPLES MIGHT CAUSE PROBLEMS!" Samo bih napomenuo jednu ozbiljnu stvar: Imam 1gb kingstonove memorije a ovaj soft mi izbacuje ovo i to kada je standalone a nisam smeo ni da probam kao VSTi pored jos recimo par takodje zahtevnih VSTi-a!? Imam veoma jak kompjuter koji nema nista vise nego sto bi trebalo da ima .. znaci njega koristim samo kada radim smuzikom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ivan Lekic
|
![]()
Ne nisam update-ovao .. bez obzira mislim da ne bi trebalo toliko memorije da uzima .. da li ti koristis ovaj soft odnosno da li tebi oduzima ovoliko memorije ? kako je bilo pre a kako posle update-a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ton magistar
|
![]()
buban jer neman taj instrument, ali mozda moras ukjucit da ti svira direktno sa diska?!
![]() |
#5 |
Ivan Lekic
|
![]()
Ma ne .. soft dolazi na jednom DVD-u i stvarno je teska pizdarija koliko je dobro .. imam ove "neobjasnjive"probleme jer mater mu trebam imati najmanje 2gb memorije da bih mogao to koristiti .. inace skoro svi novi VSTi se sada rade na DVD-u,imam ih sve i sve ih koristim bez problema osim ovog koji je i najbolji od svih
![]() Konkretno kod ovog softa sve se instalira kao i svaki VSTi .. znaci postoji baza semplova i VSTi plug kome upucujes putanju ka bazi pri instalaciji .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ton magistar
|
![]()
oops! msli san na hard disk.
cekaj! pa jesi bazu kopira na hard ili ti je na dvd-u?
![]() |
#7 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ivan Lekic
|
![]()
Da,da sve je to na hardu .. ne moze drugacije .. znaci instalira se kao i svaki soft .. sve to radi druze i ja mogu ucitati bilo koji sample ali je problem u velicini tih semplova i prevelikoj optereconsti CPU-a a o memoriji ne smem da pominjem ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Mason
|
![]()
Ja ga koristim sa 512 mb ddr i nemam nikakvih problema. Koristim ga kao VST. Klavir je odlican, ali nije bas za svaku muziku. Zvuci mi verno, toplo... Ako zelim neki nazovi R'N'R klavir, prodoran i "zashiljen
![]()
![]() |
#10 | |
Administrator
|
![]() Quote:
ja sam ga koristio u nekim poprilicno velikim projektima u Nuendu i radi bez problema... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EAST WEST ORCHESTRA STRINGS problem | ANITA | Audio Software | 38 | 12-10-2004 10:08 PM |