|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Mason
|
![]()
Hmmmm... Sto da ne?
![]() ![]() ![]() S obzirom na to da se domaci Etno zasniva na orijentalnoj skali (vizantijska, turska) i da je cinjenica da nemamo ni jedan sopstveni instrument (izuzev mozda duduka). Harmonika je nemacka, gajde skotske... sve smo uzeli od nekoga... Evo, sad je comp glavni instrument u Etno muzici. Sto nebi usvojili i R'N'R??? Neka prodje koja stotina godina i onda proglasimo distorziju za stari srpski instrument ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
da... cinjenica je da mi u stvari nemamo *nasu* muziku. A najtuznije je to sto se hvalimo i ponosimo njome
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
haha, uclanio sam se na sajt tacno na moj rodjendan :roll:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
A dvojnice? To ti je originalni srpski instrument. Ima ga i u enciklopediji muzike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() Ima jos par zvucnih desavanja za koja osnovano verujem da poticu sa nasih prostora jer niko to ne radi tako dobro kao mi, ali sumnjam da se stomacne tegobe izazvane teskom kuhinjom ubrajaju u tako nesto ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ako bi dobro svirali Jazz, svuda ga svirali u Srbiji, dobro ga svirali, imali kvalitetne svirace i ogromnu publiku koja to voli i podrzava, kroz 50 godina bi to bila nas domaca muzika, a saksofon bi bio srpski instrument.
Juzni sloveni su dosli sa Karpata i naselili se ovde. Treba traziti koji je nas instrument bio na Karpatima. S obzirom da su u pitanju planine, mislim da je eho, odnosno jeka, nas prvi izum. Znaci Lexicon treba da plati odstetu za ugrozena autorska prava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
a gusle
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja se bas ne bih hvalio guslama :oops:
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Trip-Hop Etno | noonchaka | Promocija radova | 5 | 05-07-2009 09:53 AM |
Etno grupa TRAG | Tiki the Boyler | Promocija radova | 6 | 01-06-2008 08:42 PM |
Hajde da napravimo shablon ove noci!!! | disco violence | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 02-08-2007 02:57 PM |
Andjeli 3 (R'N'R uzvraca udarac) | idekius | Razno | 13 | 18-11-2006 09:28 AM |