|
Dusan Alagic Nema sa kim covjek nije saradjivao i sta sve nije radio, i to sve radio vrhunski ;) . |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
S obzirom da si jedan od onih koji su takoreci "odrasli" uz rumski, ukratko, koliko ti je, i da li je uopste, pomogao rumski,?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Pomogao mi je dosta
upravo sekcija gosti mi je bila omiljena Jednom godisnje dodjem i procitam celo gostovanje Sase Habica ja sam uglavnom pomagao ljudima oko detaljcica za klavijature , ali bilo je zaista u zlatno doba guzve, zanimljivih postova i o muzici i o izgradnji studija i o biznisu i o tehnici. i voleo sam forumHumor ne mogu nikako da nadjem jednu genijanu temu u kojoj je neki momak pitao pre nego pocne sa repovanjem, koji ton ispred mikrofona bi trebalo da daje. nizi ton, srednji visoki? onda se maestralno ukljucio Simpraga sa nekom ono.... ponajbolje kreni srednji ton da dajes jer.... i tu krece opsti haos i LOLovanje na 5 strana zalostan sam sto se ne secam koji je to topik!!!! ljubac za sve kolege drage |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ja se secam da su u tom nekom periodu kada sam dosao i na rumski svi ljudi koji su mi prolazili kroz studio nesto pominjali nekog Alagu.. I Leksingtonci mi puste jednu pesmu sto je taj neki Alaga radio, tamo negde na njihovom pocetku, i svidi mi se.. par dana kasnije (mozda par meseci jbg malo mi se vreme kompresovalo 10:1 1ms attack) neko okaci ovde "kad bi htjela ti" i rekoh jbt dobar je ovaj matoran.. mislio sam da ima 40/50 godina, kad ono medjutim...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
...
And in the end, the love you take is equal to the love you make. Last edited by Znak; 05-09-2019 at 11:15 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
Ekipa osetila da pesma ima nešto, i svi su se potrudili |
|
![]() |
![]() |
![]() |