|
|||||||
| Prodajem/nudim Prodaja i zamena audio interfejsa, instrumenata, pretpojacala, miksera, ili bilo cega sto spada u audio tehniku. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Kartica je bez i najmanje ogrebotinice bilo gde, savrseno radi, jako malo i kucno koriscena uz cubase, uz nju ide originalni usb kabal, prvi sam vlasnik i stara je oko god ipo dana..nalazim se u Beogradu i ne saljem nikome nista bilo gde, samo licno preuzimanje kod mene kuci ili kod vas, isprobate na licu mesta i ako vam odg posao zavrsen
cena je 80e fiksno, zamena moze iskljucivo za iphone 5s naravno ako je u ok stanju i ne stariji od god dana, naravno uz moju doplatu uz kupovinu kartice dajem na poklon i evolution midi keyboard (ne poklanjam bez kupovine) koji nije bas u najboljem stanju ali dobro poklonu se ne gleda u zube molio bih bez sms a, dakle iskljucivo poziv na BR 0637580154..ako je potrebno mogu poslati slike na Viberu..pozz
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|