|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, ne mogu da provalim ovu najobičniju stvar.
Kako da dole u opisu YouTube videa napravim da me klik na određenu reč, zapravo broj, odvede (seek funkcija) na određeno mesto u videu? Znam da se link za određenu vremensku poziciju u videu dobija desnim klikom na Copy Video URL on Current Time, ali onda ne znam kako da ovom linku promenim ime, da dobijem, na primer, 01. Pesma ta i ta 04:57, i da mi ovo "00:57" bude jump na pesmu. Kako to da uradim, ubi se, traži, ali ne ide nešto.
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=BEJM....be&t=1h24m44s
Ovo? Imaš u share "start at" pa udari kvačicu...a u adresi se pojavi dodatak t=1h24m44s
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ne Bockie, nego ovo:
Kad otvoriš "Show more" imaš tracklistu i na kraju naziva svake pesme imaš hiperlink (ili kako bi se to već zvalo), tj. "timejump" u vidu minut/sekunda na timeline-u kako bi startovao tu numeru od početka.
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Jaaaaaaao maaaajkoo moja, pa znao sam da je nešto tipa "kako ćemo lako ćemo", al' ovo, ovo je burazeru kao da si mi pokazao kako se piše slovo "A".
![]() Fala mnogo čika Bockie! ![]()
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
hehe, evo ja sad popunjavam svoj snimak...
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Youtube video remix sa muzikom iz domace igrice | djnick | Produkcija Elektronske Muzike | 1 | 19-09-2011 08:08 AM |
Najgledaniji youtube video ? | 66musicman | Razno | 10 | 14-06-2011 06:41 AM |
2 far - Youtube music video [psy] | djnick | Promocija radova | 0 | 10-11-2009 03:36 AM |
moj novi video na YouTube-u - PsyTrance | djnick | Promocija radova | 9 | 05-10-2009 11:32 PM |
End Of the World 2012? Youtube video :) | djnick | Promocija radova | 4 | 13-09-2009 03:03 AM |