|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Vratih se na analogni mixer
![]()
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Uh, ja volim pcm 70, jer može svugde i na sve! 90-kec je sjajan , ali nekako nije za bubanj, za vokale opak, po koja gitara i tako...nežan je... A ovaj 70 može koliko hoćeš, na šta god hoćeš... A u oglasima ga nema pa ga nema... Ko ima, ne da...
![]() Pcm-70 Live (bez publike) Pcm 91 Live (bez publike)
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ima preko sve, i cene su tu negde, najjeftiniji su pcm80, a bogami 70 i 91 su tu negde sa cenom
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ne bez razloga!
"Osveži", editujem postove... ![]() Navijam za 70-ku, eto...! Kad je "gužva", radiće bilo koji preset ili seting! Svaki svira za medalju! I prisutan je u slici, izlazi kao zgrada bilo gde na bilo čemu! 91 neće nikad biti "baraba"! A 70 se da kultivisati...! Doduše 91 ima te "gay" opcije, spdif...midi i to... ![]()
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
i ja merkam 70icu vec duze vreme ali ne daju je ljudi tako lako
![]() btw boki ovaj prvi snimak je prejebeno! sto bi reko Đ.Čvarkov fan ta zi ja... vec 10.put slusam zaredom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Priznajem da davno nisam radio sa hardverskim reverbima, a kamoli u?ivo, ali PCM 70 je ultramegadeluks bezobrazluk, ?to ka?e Boki. Koliko se sećam, ni Dynacord DRP 20 nije bio s raskida po pitanju galame.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Hehe...evo jos onda...i još jedna... ![]() Ne znam iz kog razloga, ali neodoljivo me podsećalo na Vollenweider-a dok sam miksao...valjda zato i toliki decay, ali momcima se tada jako svidelo... Snimano u "atomcu"...livena betončina i malo tepiha i kartona od jaja...3 čoveka...~18kvm soba...puuuno kondenzatora što "ne sme!"... ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nov i ozbiljan igrac medju middle budzet monitorima? - Emotiva Pro monitors | alen | Monitoring | 0 | 02-11-2011 07:06 PM |
Potrebna prvoklasna pevacica za ozbiljan rad | Fobija | Razno | 5 | 17-07-2010 08:08 PM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |
Ozbiljan audio hardware... Gyraf... | idekius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 27-07-2005 10:54 AM |