|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima.
Dakle, imam problem i nadam se da cete razumeti o cemu se radi... Kad ubacim bilo koji vst sint u midi kanal u ableton i sviram jedan ton, on pocinje da i ide gore dole, cini mi se za pola tona ili ton. To je pocelo od skoro i mislim da nije do ableton-a jer sam ga instalirao opet i isto se dogadja. Da nije mozda do muzicke (koristim RME 9632 sa out dodatnom karticom)? Da li se to nekom desavalo i kako bi mogao da sredim to? Hvala svima unapred Ivan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Proveri sample rate na kartici.... deluje kao da ti nesto nije sinhronizovano I jedan soft ti radi na 44,1 a drugi na 48khz
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Proverio samplerate, sve je na 44100.
jos uvek je tu problem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
E izgleda da jeste bio problem u samplerate-u. vratio sam sve na 44.1 i restartovao ableton i sad je ok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
tune problem |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Melodyne i Auto tune | StevicaNish | Audio Produkcija - Osnove | 9 | 26-02-2014 03:49 AM |
ALESIS MICRON-KAKO SE MOGU NAPRAVITI PATCHEVI KLAVIRa NA SINTU | istok | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 18-11-2009 08:07 PM |
AES: Waves Tune & De-breath | lesha | Audio Software | 2 | 13-10-2005 04:15 PM |
Antares Auto Tune | ANITA | Audio Software | 35 | 03-05-2005 04:48 PM |