|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Ima svega.. https://www.gearslutz.com/board/namm-2015/
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
samo mene smorila ova reklama za fab f,gde god da odem vidim tu reklamu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
za sad od svih sprava najvise me zaintrigirao ovaj novi rolandov krosover sint jd-xi, i analogni i digitalni oscilator, sekvencer i vokoder, cini mi se da je bas user friendly, a i za 499$ super cena...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Meni je zapao za oko ovaj Roland Aira MX-1,1-4 mono, 5-18 to bi mi bilo sasvim dovoljno(ali 625 eura uh),korgu i ova njegova nova serija ijao voda na usta mi ide.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
hahaaa da da
![]() svideo mi se i novi akai midi kontroler (samo sto mu je finish fingerprint magnet) i ovi novi soundcraftovi analogni mixeri sa dvosmernom visekanalnom usb vezom, tako da moze bez adata itd da se vrate kanali iz dawa na rucno mixanje (pitam se kako se ranije nisu setili za to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
@darkstar veruj mi pregledao sam samo par klipova , i onu demonstraciju, svi su bili sa onom pozadinskom galamom, uzivo snimano kemernim mikrofonom, tako da uopste nisam mogao nigde da naidjem na review...
verujem da mu nije oscilator kao na moogu ili na nekim modularnim resenjima sto se (iskreno i drago mi je zbog toga) vracaju kao retro resenja, ali mi se svideo krosover koncept da se koristi mono ili poli analogni oscilator, a da mu se dodaju digitalni fxovi, katovi, lejerovanje, i plus sve to direktno sekvenciranje... ne znam zasto, ali odma mi je delovalo da bi mogao debelo da se zabavim sa tom spravom i da dobijem dobre zvukove... mislim da sam zadnji takav osecaj imao kad je izasla mininova... enivej, jedva cekam malo ozbiljnije revjue i sound demonstracije... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vuk mob ft marko moreno - kao ti (2015) | ProkDu | Razno | 2 | 24-01-2015 01:28 PM |
6 TRacks plugova za ?75 | DaBear | Audio Software | 4 | 28-08-2009 10:25 AM |
Top 5 plug-in sintova | milos | Audio Software | 18 | 20-04-2009 08:47 AM |