|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Vec ima dosta na tu temu ali ja imam drugacijih problema.
Driveri za sada su dobro instalirani ALI PatchMix brljavi i ne radi kako treba. Na pr. ASO Out stupac mi pise samo Aso out 31/3..(31/32) znaci kao da su brojke vece od ekrancica.U tabu "Session settings" I/O inputs na +4 ne mogu chekirati isto i outputs. Ako stavim session napr. Balabced(+4) on ga tako i postavi i radi ali cim ga prebacim na-10 tu ostaje ine mozes vise na +4. Ima jos toga ..jednom rijecju zbediran je komplet. Instalirano je ...beta driveri 2.30 PMix 2.20. Pokusao sami Vistu itd itd ali bez promjene. JEDINO PMix v.1.81 smanjio je brojeve ali ostalo ostalo isto.
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Brljavi i brljaviće.
Nama koji imamo takvu ili neku drugu manifestaciju idiotizma zvanog EMU-ove driver podr?ke, ne preostaje ni?ta drugo do ?tednje i... http://www.thomann.de/de/steinberg_ur22.htm
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
..da ne vjeruje?...i opet da ne vjeruje? ..rije?io sam!! Tako glupo i blesavo..a tko ili ?to je krivo sam bog zna. Dali nekompatibilan soft ili Windosi7 il..ili!
Da ne duljim samo sam u "Set custom text size" (W7) stavio na Smaller!! I sve proradilo..pa ćak i onaj mali dugmetić u PMix-u za pode?avanje I/O +4/-10. Jo? samo da pronađem ?to to lagano distorzira ilti nekakav ?um kojeg chujem kad snimim samo mic te ga normaliziram ...tad se javlja distorzija..ili tako nekako. Na 32bit W7 a narocito na XP toga nije bilo. Inace kad normalno snimi? ne cuje se! Mozda driveri ? ![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Rijesio i to ..sad ?ljaka sve za pet...valjda neko hvala
![]()
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Windows 7 64bit i Cubase 5 | Nemania | Audio Software | 110 | 13-04-2014 12:29 AM |
UAD 64bit ! | DADDY Z | DSP forum | 0 | 05-12-2012 10:42 AM |
UAD 64bit | Bockie | DSP forum | 2 | 07-04-2012 11:27 PM |
32/64bit TC driveri... | Bockie | Audio Software | 2 | 03-10-2010 01:24 AM |
64bit | Klarinetista | Computer Hardware | 0 | 14-12-2004 07:51 PM |