|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zdravo treba mi pomoc, imam stariji mikser crest hp8 i na njemu se mikrofonski preamp ponasa cudno, na potenciometar je skala od 0 do 65 i do nedje 55 linearno tj ravnomjerno pojacava mikrofon a od 55 naglo skoci gain za sigurno 9db da li je neko imao ovakav problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Ako je tako na svim kanalima to nije ni?ta čudno, niti se radi o nekakvom kvaru. To ti je prosto eksponencijalna kriva, koja je kod jeftinijih starih miksera izra?enija nego ?to bi ti hteo. Za?to? Nemam pojma
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 30-10-2014 at 09:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Sad dobih odgovor iz crest-a kazu da je to normalno, mada cu pitati jos ponedje mozda neko ima objasnjenje a inace mixer je prije 7 godina kostao oko 8000e
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Pa naravno da je normalno, uobičajeno... nazovi to kako hoće?. Kao ?to sam ti rekao: mo?e? samo da dobije? obja?njenje za?to je to tako, ako te to ba? zanima
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Room Gain | analog | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 16-05-2011 10:13 AM |
K: SPL Gain Station | aif | Kupujem/trazim | 0 | 03-03-2010 10:14 AM |
Gain Stageing ITB | danijel | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 7 | 14-04-2009 01:16 AM |
Problem sa gain-om u snimanju vokala | Mitjovan | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 26-01-2008 05:42 PM |