|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Novi clan ovde
![]() Nesto o meni: Zivim i studiram u Subotici, muzika mi je hobby. Zavrsio sam osnovnu muzicku (klavir), nakon toga sam nastavio sa casovima klavira, ali samo sa privatnim casovima sve dok nisam upisao fakultet, tad vec nisam imao toliko vremena za vezbanje (strebanje, devojka ![]() Pre par godina sam kupio jedan Casio XW-P1, i od tada sam se zaljubio u sintetizatore ![]() ![]() Tehnika mog sviranja je recimo solidna, znam uglavnom sve skale, kontam harmonije i dosta od muzicke teorije (e tu sam bio samouk, jbga kad na solfedju nisam nista slusao ![]() Tip muzike koju najvise volim da slusam i sviram: Jean-Michel Jarre, Vangelis, Alexander Brandon, muzika iz 80's... ali pored toga gotivim generalno sve sto nije domaci turbo dzihad folk. Ako ima nekoga u okolini SU ko voli zvuke sintetizatora, slobodno me kontaktirajte ako ste za neku neobaveznu svirku i stvaranje nove muzike. Pozdrav ! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cao, zdravo, dovidjenja ... | mikron | Pricaonica | 8 | 19-11-2012 03:49 PM |
Chika Pinky - Cao Zdravo | ChikaPinky | Promocija radova | 0 | 08-08-2009 07:41 PM |
e pa zdravo | alavuk | Slobodan Marković | 33 | 23-04-2007 12:34 AM |
Evo svima | ANITA | Promocija radova | 62 | 15-11-2005 05:56 PM |
Cao svima | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 12-04-2005 06:53 PM |