|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Super je Kvinsi, mada ne kapiram njegovu vezu sa ovim filmom (osim ?to se pojavio u par kadrova). Iskreno, ne kapiram ni koja je glavna teza ovog filma? To da se ljudi grče da naprave super zvuk u studiju, a onda publika to slu?a u kr? formatu na kr? uređajima? Pa jbt, koja je razlika u kvalitetu zvuka na iPodu i Sony Walkmanu? I kao da su nekad svi imali hi-end gramofone i pojačala po kućama...
Ona priča o albumima je oba?ka bez veze. Uvek je bilo malo albuma koje si stvarno ?eleo da slu?a? od A do ?. Devet ipo od deset albuma je snimljeno samo da bi se uzela veća kinta, a ne zato ?to su umetnici imali ?ta da pričaju 30-40 minuta. Ono ? pro?ireni singl koji ko?ta tri puta vi?e od regularnog singla... Isto je i danas. Da se razumemo? ne branim MP3, jer i sam jurim torente sa FLAC verzijama albuma, ali malo je muzike koja to zaslu?uje. Dakle, ne zvuka nego muzike. Muzika se oduvek pisala i aran?irala shodno okru?enju u kom se slu?a, a ono je danas ba? bučno. Pa mi onda sme?no kad mi Slash priča o detaljima i ostalim PM... Ko da će njega neko da slu?a sedeći u sweet spotu u vlastitoj slu?aonici. Mislim, ba? se rasrah... Pozdrav, Vasa
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sajam muzike?! | Bockie | Pricaonica | 2 | 03-01-2014 03:50 PM |
Pun mi q... muzike... | kVu | Razno | 38 | 15-08-2009 03:28 PM |
Buducnost muzike? | disco violence | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 18-04-2009 11:27 AM |
Buducnost muzike | Danny Lou | Razno | 132 | 12-12-2008 09:02 PM |
Malo Muzike... | DaBear | Zoran Vračević - Vrač | 64 | 30-08-2006 10:31 PM |