|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam kako vama, ali meni je ovo veoma zanimljivo!
Često mi se de?avalo da u misilima imam svakave ideje, ali po?to ne znam da sviram određeni instrument (a većina nas nismo multiinstrumentalisti) događalo mi se to da tu istu ideju brzo zaboravim, verovatno zbog toga ?to da ne postoji način da ovo pretvorim u ne?to ?to i drugi mogu čuti, pa podsvest čim joj se uka?e prilika pritisne delete. Mogućnost da glasom izimitiram određenu melodiju koju "čujem", ili ritam, ili bilo kakvu drugu zvučnu ideju, preko mic inputa čiji se signal pretvara u MIDI informaciju prosleđenu potom ka određenom VSTi, praktično, moj glas pretvara u multiinstrument. Znam da postoji način da se ovo radi i preko Melodyne, ali, svejedno, mislim da zavređuje pa?nju DAW entuzijasta. Inače, jo? je sve u beta fazi, a op?rirnije o svemu mo?e se pročitati na kickstarter stranici mlađahnog Ivona Balstera iz Ajove:
vidju bre Last edited by Igor; 29-06-2014 at 03:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ali je zanimljiva igračka, nije da nije ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
pa relativno nista novo
antares kantos http://www.soundonsound.com/sos/dec0...areskantos.asp Native Instruments Mouth http://www.youtube.com/watch?v=zzyr66QhrOw itd ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Alavuk pa zar kantos nije vokoder koliko se.ja secam.,
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jam Origin Midi Guitar -- napokon dobar? softverski realtime polifoni midi gitar ? | vakatt | Audio Software | 4 | 11-06-2013 10:06 PM |
Glasne zice i Pricanje kroz nos | Neuron | Pricaonica | 3 | 21-08-2012 08:41 AM |
Gitarske ?ice - tamo,ovamo | alek019 | Razno | 1 | 27-07-2011 06:43 PM |