|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Drugovi imam jedan problem, imam Behringer mic 2200 preamp, nisam ga koristio neko vreme i sada sam ga ponovo aktivirao, lepo radi nekih 10-15 minuta i onda pocne da prekida, od jednom se ne cuje nista, provalio sam da kada odjednom pojacam gain na najace i onda se cuje ono brum (isklipuje) i onda proradi, ili kada se jako izderes u mikrofon, i tako opet malo radi i onda sve od pocetka, tako i jedan i drugi kanal, razmisljam da nije do nekog kondenzatora gledao sam i ne izgledaju mi naduveni, mikrofon je ok, extra radi na preamp od Lexicon omega, znaci da sa Behringerom nesto nije u redu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
"hladan lem"...!
...krene da se greje...isprva radi...posle se greje...širi...kontakti popuštaju...može biti bilo gde... Popravka košta 12 dinara...i 5 dana života traženja gde je problem... Dakle 250 eur... ![]() Prilično mrka kapa... Osim ako nisi u fazonu da na kvarnjaka prodaš..."da komšiji crkne i krava, i sve ostalo....osim wifi rutera"... ![]()
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
Hvala Bockie, probacu da uradim nesto ako mogu a ako ne, ide u kantu za smece. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ali ima? 2 kanala... Bocni u drugi...ili se to de?ava na oba? Istovremeno?!
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
ako u pocetku radi dobro... mozda se neki deo pregreva? To dolazi od crknutog kondenzatora , tranzistora... ako ima lampu, proveritista se tu desava. treba na pregled kod radiotehnicara. Mozda je i hladan lem sto kaze bocke.. ne bacaj, pokloni meni ako ne znas sta bi sa njim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Behringer ultragain pro MIC2200 i AKG 414B-XLS | digital | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 23-02-2010 12:13 PM |
behringer T-1 | koca | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 08-03-2009 03:36 PM |
Behringer MX8000 ili Behringer MX3282 | Ad Fines | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 19-04-2004 10:10 AM |