|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Kao ?to naslov teme ka?e Da li Spectrasonics Trilian bass module mo?e da radi na XP-u SP3 i ako mo?e koja je to verzija programa,na netu negde pi?e da radi sa XP om negde ne,mada kada pogledam koliko mu ram memorije treba tesko da će raditi,ali ajde da proverim.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Trebalo bi, s obzirom da mi je radio na xp sp2.
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Sazah da su od verzije 1.2. ukinuli XP,samo vista,sedmica i drugo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Meni radi na xp sp3 4gb,doduse treba mu malo vremena da se napuni,pre mixa ja ga prevedem u audio i iskljucim!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Trillian software version 1.3.1c 32 bita ili soundsources version 1.0 radi
bez problema na XP sp3. Samo ga dobro staviti na Lite version. Meni radi besprekorno sa 3g rama (jer 4 xp ne priznaje). Jedino se poneki puta sudara sa Kontaktom i Battery4. Poz ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Trilian bass problem | Korg78 | Audio Software | 0 | 28-05-2011 04:14 PM |
Trilian bass | Korg78 | Audio Software | 4 | 05-05-2011 11:20 PM |
Ko ima Spectrasonics Omnisphere? | rasa01 | Audio Software | 2 | 27-09-2010 06:50 PM |