|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Surfujuć naleteh na ovaj klip koji me je zaprepastio koliko nenormalan zvuk bas gitare naravno za žešću je svirku i radi baš ono što treba-odvaljuje bubrege.Ne znam kako za vas ali za mene je ovo pravo osveženje.Doduše na snimku je izdvojen od ostale muzike,malčice je drukčije u miksu.E da i umalo da zaboravim,dečko ubija
"> Last edited by disco violence; 25-12-2013 at 04:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
kao da mi je neko glavu ubacio u ves masinu, tako se osecam posle odgledanog klipa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ovo je vrhunski, jer ipak je ziva svirka, a sve ritmicki i tonski jasni i tacno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Hoce li neko da mi objasni zasto ima ovu finu distorziju u hi-endu kad ce gitara da ga maskira?
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ina?e super je ton, mada, bar meni, nije toliko neobi?an. Ima jako mnogo sli?no ofarbanih bas gitara u metal produkciji tokom poslednjih godina. Takore?i je postala norma imati npr jedan ?ist kanal i jedan sa hipass-ovanom distorzijom.
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kakav video / kakva pesma / kakav turbo !!!! | DaBear | Razno | 14 | 29-05-2013 11:01 PM |
Piezo ili MIDI za zvuk akustične gitare.. | zokia | Gitarska Produkcija | 3 | 11-03-2013 11:00 AM |
Kakav lik ! | AudioStorm | Pricaonica | 3 | 02-11-2012 02:01 AM |
gitare i bass gitare??? | pehliwan | Nik?a Brato? | 2 | 05-02-2011 09:13 AM |
Metallica Black Album zvuk gitare-Dammit Distortion | disco violence | Gitarska Produkcija | 5 | 16-12-2009 06:29 PM |