|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Kako da iskopiram fx i audio traku sa u njoj postavljenim efektima parametrima iz jednog u drugi projekat? Da li je to moguce?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ja mislim da treba samo da posnimash presete i da bouncujesh taj audio,otvorish i jedan i drugi projekat.ubacish u projekat 2 audio,upalish iste efecte,uchitash presete.mozesh i automatizaciju da prebacish iz prvog u drugi povlachenjem..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Jok more...!
Selektuješ traku U MIXERU (F3)... Desni klik na istu...padajući meny => save selected channel... (snima sve što nije wav/aiff sa tog kanala, dakle sve postavke i sve vst-ove,dsp-ove,bla truć-eve, sa postavkama istih, sam cubendo kanal takođe, faza, volume, domicilni EQ, pan, sve, SVE!...u neki jbmlg format...vxf...2kb nešto...) Zatvoriš taj, pa otvoriš drugi projekat... To će da radi na bilo kojoj traci, bilo gde (wav-u /aiff-u, grupi, FX-u, etc...) kada na isti način ideš na LOAD (umesto na save) posle... ...pa u drugom projektu na toj traci koju ponovo otvoriš...prozoveš taj setting koji si snimio... Zvuči komplikovanije nego što jeste...jbžg...!
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Ima i ova varijanta:
oznacis kanale koji te interesuju i odes na file-export-selected tracks, cekiras sta hoces sa njima tj. da li hoces i audio da izeksportuje. Kazes gde da ti snimi i to je to. Posle importujes preko file-import-track archive opcije u neki drugi projekat Prednost ovog principa je sto prenosi i automatizaciju plaginova. Princip sam napamet sada iz glave napisao pa mozda nisam bio bas skroz precizan tj. jasan. Last edited by uad; 02-11-2013 at 12:28 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
otvaranje cubase 5 projekta sa starijom verzijom | amaterius | Audio Software | 8 | 12-07-2012 05:08 PM |
Cubase LE! Pomoc! | ferucci | Razno | 4 | 22-09-2009 08:18 AM |
pomoc FX CUBASE... | stacato | Audio Software | 1 | 24-03-2009 10:39 AM |
Sopstveni projekat sa: (Reason-om i Cubase-om). Potrebna saradnja. | Nikolic | Razno | 8 | 27-07-2006 10:33 AM |