|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
POZDRAV.
Dali mi neko moze reci sta je bolje za zavrsnu sliku pjesme da koristim recimo .dva mix dream-a ili jedan neve8816 ? Ima li ko iskustva sa timm...hvalaaa i pozdravvv svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pozdrav EDO i dobro dosao.
![]() Za pocetak mala napomena, nema potrebe da postavljas pitanje nekoliko puta za redom u razlicitim sekcijama. Svaki novi post se vidi odmah tako da onaj ko hoce procitace ga i komentarisace. Nadam se da ce se uskoro neko javiti sa odgovorima na tvoja pitanja, a u medjuvremenu procesljaj malo forum i sigurno ces naci ogovor ne mnoga pitanja koja te zanimaju. Koliko se secam mislim da je neko vec komentarisao problematiku koja te trenutno zanima. Pozdrav
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Koliko se secam sa nekih fotografija, mislim da Studio Sonic Dream (U Novom Sadu) ima oba uredjaja - pa mozda neko ko radi tamo moze da ti prenese utiske o ovim uredjajima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Akg c-214 Pomoc!!! | StevicaNish | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 24-08-2012 02:14 PM |
Pomoc? | brokenrhythm | Promocija radova | 3 | 07-03-2009 08:59 PM |
Pomoc UAD 1 | paki | DSP forum | 24 | 16-05-2008 03:40 PM |
M Box 2 pro pomoc | milance | Computer Hardware | 6 | 20-12-2007 11:35 AM |