|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Radim na pjesmi tipa Wooden Shjips i imam vrlo kratko vrijeme završit stvar.
Treba mi tekst na engleskom. Autoru mogu poslat sekvencu na kojoj radim a ona ima potencijala. Zapravo sam dio odmumljao u tonovima kako treba zvučat. Čisto da zabilježim ideju. Btw. i inače tražim autore engleskih tekstova koji će mi dati svoje tekstove. Mogu ih slobodno zaštititi i svoje tekstove smatrat kao investiciju. Jer ako ja nešto bitnijeg napravim sa njima i oni su na dobitku a ako ne napravim, ništa ne gube. Dakle, pjesnici svih vrsta, dajte mi tekstove na engleskom, odabrat ću tekst koji mi ritmički odgovara uz glazbu i poslat nazad da vidite dal vam je to ok. Ako izuzmemo turbo folk, zabavnu glazbu, nemam stil i sve je moguće. Zaštitite svoje tekstove i nakon toga u ovom projektu pomozite meni i sebi da složimo jednu psihodelličnu rokericu. Živjeli. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Let the children rock | ProkDu | Pricaonica | 1 | 11-10-2011 04:55 PM |
Rock groove | zoolander | Promocija radova | 0 | 12-09-2010 12:36 PM |
Pop rock aran?man | zoolander | Promocija radova | 5 | 08-09-2010 08:09 PM |