Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07-05-2013, 08:48 PM   #1
spartakus
Pro Member

spartakus's Avatar

Default Specrum analizer ali hardver..

Hej cao veliki pozdrav svima.vec duze vreme razmisljam kako bi bilo dobro da pokusham da zbudzim par komponenti i da dobijem poseban monitor koji ima spektrum(sonogram).ja se nadam da ce se neko od vas sloziti samnom oko ovoga,verujem da je kao fabricka komponenta to jako skupo(bar za mene,sa ovom platom).ja smatram da je jako bitno imati to kao nezavisna jedinica od dawa.imam ja dva 22"monitora i uzecu uskoro i treci(ali nije to to) pa me zanima dali je moguce nekako povezati par komponenti i dobiti nezavisni specrum..
spartakus is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2013, 04:41 PM   #2
Sky Net
Member

Sky Net's Avatar

Default Re: Specrum analizer ali hardver..

Plugin Voxengo span. Besplatan.
Sky Net is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2013, 09:34 PM   #3
spartakus
Pro Member

spartakus's Avatar

Pa waves paz analizer,pa cubasov spectrum pa analizer pro(izotop,smartelectronix imam ih bash dosta) na dva klika i eto ga ali kao sto sam naveo zanima me dali se neko upustao u to da napravi externi analizer.mozda sam smorio sam ovom temom ali ja sonogram posmatram kao Jako bitna merna alatka bez koje se ne moze.nije ono fora video sam u tom i tom studiju pa hocu ja nesto slichno da imam..ako neko poseduje uredjaj(mislim na hardver)aj ako moze neko mishljenje jos,ima ovde bash iskusnih pa ako ih ne mrzi da kucaju.a da josh neshto jako bitno ja mrzim pt i logic nevidjeno sranjezezam se naravno..
Old 08-05-2013, 09:54 PM   #4
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by spartakus View Post
Jako bitna merna alatka bez koje se ne moze.
To je "bitna merna alatka bez koje se ne može" ako se baviš merenjem i analizom u naučne svrhe ili restauracijom zvuka. Za šta bi od to troje koristio tu alatku?

Pozdrav,

Vasa
Old 08-05-2013, 10:04 PM   #5
DzoniPFC
Pro Member

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
To je "bitna merna alatka bez koje se ne mo?e" ako se bavi? merenjem i analizom u nau?ne svrhe ili restauracijom zvuka. Za ?ta bi od to troje koristio tu alatku?

Pozdrav,

Vasa
(predpostavljam) Zbog "osecaja", kao da si za nekom besnom konzolom...Lepo izgleda kad svetli u mraku...
DzoniPFC is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2013, 12:58 AM   #6
spartakus
Pro Member

spartakus's Avatar

Ponajvishe zbog analize zvuka.dosta bih bilo lakshe barem meni..ja dozivljavam taj analizer kao i zvucnik sto vishe gledas to ti je jasnije.mislim da imam ideju kako bih mogao to da odradim,ali aj sutra ustajem rano uzas..
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules