|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Smijao sam se večeras do suza.....
![]() ![]() ![]() ![]() Pritisnem Shut Down, komp se ugasi i za par sekundi opet upali. Poku?am ponovno, kad opet isto. Onda sam se lagano ![]() Poku?am opet, opet isto ![]() Nekoliko poku?aja, ali bez učinka. Morao sam ga isključiti iz mre?e. Vratio u mre?u i sve je bilo ok. Opet ga upalim, ali nisam mogao ugasiti dok nisam izvukao kabal. Zna li netko od kud da krenem??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
Nesto od usb uredjaja salje wake event (signal za budjenje), a moguce je da je ploca takodje pobrljavila (desava se). Probaj da udjes u bios maticne ploce i ucitaj system defaults (Load system Defaults, ili Load Optimized Defaults) pa probaj onda...ako je i dalje isto , probaj isto ovo ali ovaj put iskljuci komp iz struje, a zatim nadji i odradi clear cmos, pa vidi ima li promjena.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
imao sam taj problem, bios i hw nisam pipao, reinstalirao win i bilo ok
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
da ti u biosu nije slucajno upaljen wakeup on lan ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Provjerio bios, sve je kako treba biti... Otpojio ga iz mreže, otpojio kablove napajanja sa ploče, skinuo bateriju, skinuo rame, stajalo je tako od 8 ujutro do 17 sati, vratio sve nazad i problem je ostao.
Moram još pokušati staviti drugo napajanje.... ako nije ni to, onda je ploča u banani. Tako nekako mislim.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]()
Probaj jos otkaciti sve, i imati samo maticnu plocu, proc, memoriju i graficku (ako mozes izbjegni i tastaturu i misa...naravno sem kada ti treba kontrola kompa). Moze biti neki uredjaj, koji je "nakacen" na maticnu plocu (neka karta, usb tastatura, kamera, stampac itd, uzrocnik problema).
Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mikser i komp | amaterius | Computer Hardware | 11 | 27-04-2012 07:50 AM |
Komp i 2 monitora | Rhino | Computer Hardware | 4 | 05-05-2011 03:33 PM |