|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Procesor Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2,40 GHz
RAM 4,00 GB 32 bit win 7 nuendo 4 Dakle prvi put kad sam instalirao 7-icu, radilo je sve kao sat...toliko je dobro radilo da nisam formatirao i dizao nove win odprilike 4 godine, međutim do?lo je vrijeme jer mi je pocelo sve ?tekat kad radim u nuendu kao da nema dosta procesorske snage....i formatirao sam sve i stavio sam novu istu tu instalaciju, iste plugove i isto sve...I dalje ?teka i dalje kao da nema dosta snage...ali pona?a se dosta neuroticno....npr...sa brdom plugova performans (f12 u nuendu) je na jedno 25 posto) ukljucim Wavesov neki plug malo jaci i penje se performans na 60 pa 70 pa na 80, 90 i pocne krckat...i krckaju mi stari projekti koje sam radio bez problema ???? u cemu bi mogao biti problem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
da...jedina razlika je u tome da sad koristim Maudio project mix preko firewirea samo kao kontroler....da li mo?e biti u tome problem???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Izvinjavam se ako lupetam, ali probaj da čačka? Sync Source postavke na Project Mix-u (In/Ext), a i u Nuendu.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Slican problem sam imao pre par nedelja kao da komp nije imao dovoljno snage,ja sam moj problem reshio tako sto sam raskacio kuciste i kompresorom ocistio napajanje i procesor,nakon toga problemi su nestali..pozeljno je i pastu ispod procesora zameniti isti su simptomi..aj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]()
Ako nije vec ovo sto spominje awacs i TVirus, onda gledaj da iskljucis u biosu speedstep, kao i da updateujes drajvere za graficku (ukoliko imas problem samo sa wavesom, ponekad to zna biti problem).
Poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
M-audio mi nije audio interfejs vec samo kontroler, audio interfejs je focusrite LS56...A vidi?...pra?ina bi mogla bit problem, jer nisam dosta dugo cistio a pra?ine iiimaaaam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
nakon duge su?e, sti?e minimoogov stari ratni drug.. | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 15 | 20-09-2010 11:09 PM |
Spu?tate li dasku nakon mokrenja? (anketa) | idekius | Pricaonica | 22 | 18-09-2009 11:35 PM |
I nakon Gary Moore-a, Coldplay? :) | MUzzY | Razno | 2 | 27-01-2009 05:09 PM |
Za?to Rumski ?teka??? | OFF | Predlozi i sugestije | 22 | 15-02-2006 01:01 PM |