|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozz,doslo vreme da kupujem novu zvucnu karticu.Bitno mi je da ima dobar stabilan drajver da radi pod win7 64 bit i pomogucnost i osx.Inace treba da ima dobar Latenz koristim cubase 6.5 i 7.Treba mi solidna kartica za ozbiljan poso.Vec par dana sa nekim kolegama se cujem sta bi oni preporucili.Predloga mojih kolega bio je da uzmem Presonuns 16.0,2 neki opet MOTU 896 Mk3 Hybrid.Nadam se da ce moci da mi pomognete malo.Hvala Svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
daj neke detalje - koliko kanala ti treba, dal ti trebaju preampi na njoj, externe digitalne konekcije i slično.
Ovako ko da si nas pitao koji auto da kupim - treba mi neki dobar, da ozbiljno ide, a ortaci su mi preporučili Folkswagenov kombi a drugi opet Fiat500 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ako je moguce u njoj da budu Preamp.Za pocetak uzobi izmedju 8 do 16 kanala.Moze i varianta kao mikser da bude.Bitno da ima stabilan drajver i da radi dobro sa cubase 6.Hvala unapred
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ako sam dobro razumeo pogledaj ovo - http://tascam.com/product/fw-1082/specifications/
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
a opisu odgovara i RME Fireface 800
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
16 kanala a da svaki ima svoj preamp neces naci u obliku audio interfjesa.
8 moze. MOTU 8pre kao jeftinija i dobra varijanta i ff800 kao korak iznad. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Napisite svoju zvucnu.... | korenjak | Computer Hardware | 238 | 18-09-2017 01:04 PM |
Kupujem USB zvucnu | Atlasu | Kupujem/trazim | 0 | 31-10-2012 04:38 PM |
Kupujem USB zvucnu kartu | Serdjo | Kupujem/trazim | 1 | 08-09-2012 06:59 PM |
Kupujem USB zvucnu | boz | Kupujem/trazim | 0 | 12-08-2011 07:52 PM |