Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 28-01-2013, 10:47 PM   #1
bubu
Member

Default Coursera.org

Nisam nigdje na forumu na?ao informacije o ovoj stranici. Radi se o stranici sa hrpom različitih kolegija (courses) o svemu i svačem pa tako i produkciji, glazbi itd. Trenutno je u tijeku "Introduction to Digital Sound Design", a kasnije će biti i kolegiji o improvizaciji, pisanju pjesama itd. Na kraju se uglavnom dobije neka potvrda da ste sudjelovali, ili od coursere ili od fakulteta na kojem se inače odr?ava predmet.

Totalno sam zaboravio napraviti temu o ovome jer sam malo u ispitima, pa sad ne mo?ete sudjelovati u ovom konkretnom kolegiju (tečaju, nazovite kak god hoćete).

Evo i link http://www.coursera.org

Jednostavno se registrirate, priajvite za ono ?to ?elite slu?ati i dobijete na mail obavijest kada počinje (ali uglanvom uvijek pi?e datum početka)

Predavanja su uglavnom video predavanja, a neka nude i nekakve pisane materijale.

Ja ću probati pokupiti sve informacije, snimke pa ću vidjet da li je legalno objavljivati stime da njima pripusjem zasluge itd (nakon ?to pročitam uvjete kori?tenja i to). Da ne bi bilo nisam znao

Nadam se da će nekome pomoći i da će te naći ne?to zanimljivo
bubu is offline   Reply With Quote
Old 29-01-2013, 06:03 PM   #2
Khan
Moderator

Khan's Avatar

Default Re: Coursera.org

Iako sumnjam da se moze imati velika korist od samih diploma, u formalnom smislu, ima vrlo zanimljivih naslova i sigurno se moze cuti puno pametnih stvari, svezih, jos bitnije, a univerziteti u potpisu su vrlo merodavni!

Svakako preporuka, ko ima vremena!
Khan is offline   Reply With Quote
Old 29-01-2013, 06:17 PM   #3
bubu
Member

A gle, ja bih rekao da čak ima smisla. Tra?i? posao u nekoj velikoj firmi i prilo?i? im hrpu takvih certifikata sigurno će? biti u prednosti naspram nekoga tko ih nema. Plus obogaćuje? svoje znanje ?to te opet mo?e dovesti dalje. Al da, vrijedi pogledati čisto zbog sebe i zabave. Nema nikakvih sankcija ako ne stigne? pratiti sve, a ako stigne? dobije? certifikat i mo?e? ga mami pokazati. Njoj će biti ne?to bitno pa da bar nekoga razveseli?
Old 30-01-2013, 08:53 AM   #4
Era
Member

Era's Avatar

Odlicna stvar,pratio sam neke kurseve,preporucujem https://www.coursera.org/course/musicproduction
Uvod u muzicku produkciju,pocinje 1 marta i traje mesec i po dana,ipak je to Berkli univerzitet!
Era is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2013, 02:39 PM   #5
bubu
Member

Ovaj digital sound design je zasad.. naporan malo Predavač je ostao u pro?lom stoljeću, za primjere uzima stalno neke japanske glazbenike koji viču okolo, pa to iskrneo ne ku?im (valjd neka duboka umjetnost pojma nemam). Čini mi se da bi taj music production course mogao biti zanimljiviji zbog mlađeg predavača i očito malo modernijem pristupu. Al tek je prvi tjedan pa ćemo vidjeti kako će dalje ovo ići
Old 30-01-2013, 04:20 PM   #6
vakatt
Member

vakatt's Avatar

Odlican link

Znao sam za ovaj sajt ranije ali tada nije bilo kurseva ovog tipa, tako da sam sad uzeo ovaj Music production i neki Improv kod legendarnog Burtona pa cemo vidjeti kako izgleda.

vakatt is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules