|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Imam karticu Delta 66 sa breakout box.
E sad kad uklju?im slu?alice u output ?ujem samo jednu slu?alicu ![]() Dali postoji mogu?nost da ?ujem stereo ili moram kupiti jo? ne?ta izme?u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
Ka?e nema razlike u kvaliteti osim ako y adapter nije lo? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Zavisno od toga koje slusalice ukljucujes u deltu, imaces manji ili veci problem sa zvukom. Ipak je to linijski izlaz, impendance missmatch je ocigledan, mislim, cuce se nesto sigurno, ali kako?
Ja bih ipak isao na neki mali Headphones amp, ima ih dzabe, SM, Behringer, Presonous... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Audio-Technica ATHM50S nisam ba? pri parama, kolko ko?taju ta ?uda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Evo malo wikija o onome sto sam sturo spomenuo:
Headphone outputs and line outputs are sometimes confused. Different make and model headphones have widely varying impedances, from a common low of 32 Ω to a few hundred ohms; the lowest of these will have results similar to a speaker, while the highest may work acceptably if the line out impedance is low enough and the headphones are sensitive enough. Conversely, a headphone output generally has an impedance of only a few ohms (to provide a bridging connection with 32 ohm headphones) and will easily drive a line input. For similar reasons, "wye" cables should not be used to combining two line out signals into a single line in. Each line output will be driving the other line output as well as the intended input, again resulting in a much heavier load than designed for. This will result in signal loss and possibly even damage. A mixer should be used instead. Slusalice su na 38 oma, a izlaz iz delte 100-600. Vidi ovde cega sve ima: http://www.thomann.de/gb/headphone_p...46653a5d0463f6 Modeli od 20e do 100e od sm audio, presonous, behringer... su sasvim prihvatljivi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hvaka Bockie ![]() Sent from my GT-I9300 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Pisalo je full ispravan...zvao lika kaze da je radio...sigurno su ga u transportu protresli..msm ne znam sta da radim sada..da li pistoji neki servis u Ns da ga odnesem ..?
Bas mi krivo jbt...nije neka lova ali sam mogao da uzmem sony za 15-tak evra vise.. Sent from my GT-I9300 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
@Dexxy imas pm za bg servis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ok..hvala
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Noobovsko pitanje u vezi kompjutera I7 ili C2Q ? | psionic | Computer Hardware | 37 | 15-04-2011 12:06 AM |
ProTools pitanje - noobovsko | Arthur | Audio Software | 9 | 04-03-2011 01:54 PM |
e ovo stvarno ?ivcira | File | Audio Software | 5 | 30-11-2010 07:54 PM |
Stvarno, stvarno naaajbolji studijski monitori su.... | ANITA | Monitoring | 48 | 25-05-2010 09:24 AM |
Stvarno nema smisla!!! | OFF | Predlozi i sugestije | 1 | 07-08-2006 02:57 PM |