|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Nemam običaj da preslušavam ove "kaver-apove", ali dok sam tražio neki mic da čujem, nabasah na ovo, i odleeeeepio sam na doboš! Yamaha neka goveđa, šes' i po' inčeva đebela... Ala kida, uh...! A i lik je dobro otprašio, nema šta...!
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Jab' reko da je ovo 8" a ne 6" , a i cini mi se da je triger .
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]() Nije maco, svirao sam ih nekad, baš yamahu, piše i na tjubu, sve šta je koristio,1212m, o1v,micovi... To je Jamana druže, snimao sam nekoliko, to je taj sound, tipičan...samo je ova baš đeeebela...zato sam i "plakao" kad mi je ćale našeg zajedničkog drugara rekao da je uzeo Yam.Rec.Cust. BEZ doboša...uh... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
AKo sam gluv nisam corav, da ga jebem ako to nije 8 incha dobosh
![]() Kad pustis full screen onda se lepo vidi da je ko lonac za zimnicu
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Meni se nekako čini da dobar deo zvuka dolazi sa originalnog Stingovog snimka, a da je Gosn. Pablo samo perfektno odsvirao "overlay".
Na par mesta, kada nije dovoljno pecizan, čuje se mali "flam" na dobošu. Inače, kad god se spomene moj omiljeni bubnjar, Vinnie Colaiuta, ja potražim i preslušam još malo njegove muzike. evo jednog lepog primera vrhunske svirke: 'teo sam da kažem da zvuk bubnja i nije tako važan kad Vinnie svira... Last edited by Plishani; 28-07-2012 at 12:25 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
ljudi nisam hteo da otvaram novu temu ali moram da vas sve ovako zamolim da cujete nesto, ne znam ni ko mi je to poslao, bubnjevi su u pitanju, ne znam ni ime izvodjaca ali po meni je super, znam da mi je samo trazeno tada da na pesmi koju smo radili bubnjevi "budu kao ovi..." i poslat mi je taj snimak...
evo ja sam okacio ako mozete skinite i preslusajte, ako nesto vise znate cije je to delo javite, meni je pomalo chudno ali veoma moderno i "veliko" zvuci... http://www.sendspace.com/file/eexl9r |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
KP3 na dobo?.. | MHz | Razno | 9 | 14-09-2013 12:46 AM |