|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
http://dl.dropbox.com/u/7216940/lift%20boy%201.mp3
Posle dosta muka, evo i prve od 13 pesama koje smo snimili, master nismo radil,cekaju se ostale. Sada je tako kako je, nemamo nameru nista da menjamo osim mastera. Sto vise komentara, losih i dobrih bi nam puno znacilo. Sa ovom pesmom smo se prijavili za nastup na beerfestu,pod imenom benda subjektivni sud, malo je glupo to glasanje preko FB, zato molim da glasaju samo oni kojima se stvarno dopada stvar. ![]() Da napomenem da je Kejkz najveci krivac kako zvuci stvar, zato sve kritike njemu ![]() pozz! Grada Last edited by grada27; 12-07-2012 at 12:48 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Da izvine?, a ?ta vam znače ovda?nji komentari ako nemate nameru ni?ta da menjate
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Pa komentari,saveti, su nam uvek dobro dosli za dalji rad, to sam i napisao, ko hoce neka da, ko nece ne mora. Uvek se govori dajte nesto gotovo da cujemo,samo sam se time vodio, pa eto to je kao gotova pesma, sem mastera.
Jeste da nismo imali dobre instrumente,pojacala i naravno da moze uvek bolje,ali ne vidim zasto ne bih stavio pesmu da cujete, pa ovde sam uvek dobijao odlicne savete,hvala svima za to. Bilo bi jako dobro kada smo vec ovde okupljeni da vise saradjujemo,ali dobro.... pozz Grada |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Dobro bre, nije mi bila namera da trujem, nego zaista ne kapiram... mislim, ako je gotovo - gotovo je, publika će reći svoje, pa ćete onda na osnovu njene reakcije da mislite ?ta dalje. Po meni je to neki normalan redosled događaja. Ali da ne bude da nisam kooperativan:
Dobra zamisao, ali... ceo groove je u?asno nategnut, ?to zbog hiperaktivnih paterna bubnja i gitara, ?to zbog basa koji ne mo?e da odluči koji groove uop?te svira. I onda umesto da bude "loose" (kao ?to ste hteli) sve na kraju ispadne neurotično i nepovezano. ?teta. A mo?da samo tripujem. Ali jednu stvar ne tripujem: one pevačke egzibicije "do neba" i "kraljice" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sve u svemu (kao ?to sam već napisao) - dobra zamisao. ?teta ?to realizacija ba? i nije toliko dobra. Pozdrav, Vasa
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
klasicna boljka nasih muzicara. Svako ima neki svoj groove i NIKO ne slusa sta ovi ostali sviraju.
![]() ![]() Bubnjar je totalno omasio sa izborom ritma (iliti groove-a)..kochi, i samo potencira ispadanje ostalih instrumenata...
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Zvuk bubnja mi se ne dopada...
No, to je stvar možda i ukusa... Ali generalno, nije homogeno, kao "raf-miks' ili neki bolji demo... Ne znam, eto ako me iskreno pitaš... Čekao sam celu pesmu da se nešto desi... ...i nije... Ali, bitnije je kako "publika" reaguje nego šta ko ovde kaže... ![]() Poz'
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|