|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Planiram da kupim ovaj paket pa me zanima da li je neko imao u mogucnosti da ga prostudira?
Najinteresantiniji mi je Kontakt sa svojim semplovima, kao i paketi klavira i bubnjeva. U muzickom pravcu vise naginjem instrumentalnom, ambientalnom muzikom sa instrumentima klavira, hora i zicanih instrumenata. Pokusavam da nadjem nesto od kontakovih instrumenata na youtube-u ali je ili ne cujno ili je zvuk sniman preko mikrofona kamere pa zvuci katastrofalno. Ne ocekujem zvuk LA strings-a ali mozda mrvicu da je bolje od Session strings-a u vidu zvuka. Najvise me nervira kada violine zvuce kao teglenje macica u sred zime na minus 15 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
Dodu?e "hor" zvu?i ?isto okej. Session strings - ?ali bo?e, al imaju oni session strings pro koji se mogu mjerit sa LA strings, nasre?u sve ostale stvari iz kompleta zvu?e do jaja. Ima? studio drummer i abbey roads koji su standardi industrije. Neznam kolko te zanimaju sintisajzeri ali su predobri. i tako, sam ?to dalje od kontaktovog sme?a (ak ve? misli? tro?it novac) e da i klaviri iz kontakta su o?aj o?aja, no dobije? one sa kompletom berlin, new york i te ti su malo bolji, a njihov alicas keys je najbolji, al to nije u kompletu, dobije? sa kompletom i vintage organs, isto okej orgulje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Teoretski je dobra zamisao imati sve u jednom paketu, ali se plasim da ces od vecine ljudi cuti nesto slicno odgovoru koji si dobio od loscoloradosa. Ima tu puno upotrebljivih stvari, a i sve se da doradjivati, ali ima i puno stvari za koje ce ti, blago receno, biti zao sto si platio. Preslusaj sto vise mozes, pa presudi sam, vrlo je to individualno i tesko je verovati drugima. Isti instrument u kontekstu moje ideje, izvedbe, pesme i produkcije moze biti totalno sranje, a kod tebe moze da zazvuci nebeski!
Elem, self research, paket je ogroman, nije ni jeftin, ni skroz dobar, ni skroz los... pa ti vidi... Poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
uvek ima "try before buy" varijanta.
![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Preslusavam demo snimke na njihovom sajtu danima
![]() Ima tamo i stvari koje mi nece trebati najverovatnije, kao sto su efekti za gitare kao i par sintova. Klaviri su mi skroz dobri. Da, znam ima i cuo sam bolje od njihovih ali sada posmatram stvari u odnosu na cenu. Da imam za EWGL orkestar i hor, ne bih se dvoumio da li da kupim Ni 8 ![]() Session strings, obicne, nre p;ro verzija, su mi super ali samo Stacato i picikato. Ono ostalo, jao majko bozija zali bose sirotih macica koje su stiskali.... Cak mi se njihov stakato mnogo vise dopada od EWQL-a. Pogotovu kod kontrabasa gde su bas pravi, brzi. Nije mozda za ovu temu ali da predocim sta trazim, evo par mojih kompozicija. http://soundcloud.com/ivan_pavletic/sets/orchestrated i nesto sa malo vise elektronike: http://soundcloud.com/ivan_pavletic/sets/ambiental |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Native instruments | dlukace | Razno | 7 | 24-08-2011 11:15 PM |
Native Instruments B4 2 | kVu | Audio Software | 8 | 12-01-2006 02:42 PM |