|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Da li je ikako moguce povezivanje Allen & Heath ZED-12FX i Nuenda ili Cubasea preko usb kabla za snimanje vise kanala?Za Cakewalk ta opcija postoji a za Steinberg?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Za ZED seriju nema "ASIO" drajver, pa je to problem. Takođe, ti mixeri ne mogu da snimaju "višekanalno", odnosno mogu da snimaju samo ono što ide na master. Dakle samo glavni stereo izlaz!
probaj sa asio4all.exe, skini i pogledaj video ako nisi siguran kako se instalira i stavlja "u pogon"...
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Taj mixer samo ?alje master out preko usb-a i to jedino u 44/16 rezoluciji. Ja sam ga kopčao na Win7, koristio difolt Windows drajvere i meni je ok radilo, nisam imao potrebu za ASIO drajverima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Allen & Heath | MHz | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 12-04-2012 09:01 AM |
Allen & Heath zed 12fx vs EMU 1820m | ggulin | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 08-04-2009 07:04 AM |
allen&heath zed 12fx | ipomea | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 15-01-2009 11:52 AM |