|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
gore link (SC smara)
u dubstep fazonu ,treba se sredi jos malo Last edited by cAAc; 07-03-2012 at 12:58 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Sto bi rekli Englezi "doesn't do anything for song" !
Nema dodirnih tacaka sa pesmom...gde je vokal? U dubstepu ima vokala, cak i komercijalnih vokala... nije dovoljno staviti samo jedan vokal sample... Da li ce taj remiks da pomogne izvodjacu ? Priblizi ga novoj publici?... koji je smisao remiksa u datom stilu, ?? itd itd ... sve su to pitanja koja treba da se odgovore pre nego se pocne remiks..
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() Quote:
Hvala DaBear na savetima ,posluzice ako ozbiljno istripujem..nisam se tripovao nista oko takmicenja i izvodjaca ..ne spavam i ubi dosada pa stancam samo ..meni je ovo ok ,treba se sredi ..vokal da izdignem ,budjav kraj i tu jos po nesto ..danas sutra |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Klin čorba. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
pa moze i tako al u onim njihovim pravilima su nesto ispisali kao ne moze nista sem rmx-a tako da cu najverovatnije da izbacim zvoncice i vokal i iscukam nesto sam
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi Remix Contest - Colonia | Multicom | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 27-02-2012 06:45 PM |