|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ne slusam nesto Adele, not my cup of tea. Ali na njenom albumu 21 postoji cuveni Lovesong (Cure), pesma me odusevila.
Poslusajte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
neslusam ni ja, ALI mi je uvek mega kad cujem nesto od nje,
![]() Sta ima da se ne dopadne? Mega stvari, jednostavno a dobro, sa emocijama, odradjneno vrhunski ?!
![]() |
#3 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() Salu na stranu, ne mogu da se odvojim od pesme ceo dan pogotovo ovog instrumentalnog dela...tako mirno fino odsvirano....odlicno. Mada, ja obozavam originalnu pesmu, to je dosta uticalo ![]() Btw DaBear, znas li da te volim zbog tog izraza MEGA ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Evo samo da Ti kazem juche sam bio u Studiju u Londonu gde snima Adele,i
mogu Ti reci da je Oprema nezamislivo dobra Srpski Studiji svi zajedno nisu nazalost no blizu ovog... Mada svi nashi Muzichari zajedno dodushe nezarade kao Ona.tako da je rachunica Prosta,Ljudi u Studiju su neverovatno Prijatni i gostoljubivi,i neprave se pametnjakovici opet za Razliku u Srbiji,ali Ja ipak josh uvek Navijam za Srbiju u Vaterpolu a mislim da kod nas ima dosta Genijalaca i u Muzici...POZDRAV!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ima neceg naivno detinjastog, u tom njegovom MEGA
![]() ![]() A sta znam audiostorme, nisam ja neki fan obrada ... umetnik u meni bori se stalno sa naucnikom... ovaj drugi veruje da je sve odsvirano,a ovaj prvi ne... Znas vec o cemu govorim.. sve u svemu obrada je MEGA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nisam ni ja pravo da ti kazem,i ja sam neka generacija koja se podigla uz najbolju muziku 80tih i sve sto je bilo dobro 90-tih,( recimo jedan od najvecih umjetnika i stvaralaca kojeg malo je reci volim je i covjek sa tvog avatara) ali kad cujem da je nesto ovako uradjeno kao ova stvar od Adel onda neka ih bude,mogu samo da nas dusevno i emotivno obogate ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Ni meni, Adele nije bas u fokusu, ali ovo je bas dobro, nepretenciozno i na svom mestu.
Eto, nisam se ni najmanje nadao, a danas sam na forumu naleteo na tri pesme koje mi se svidjaju ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najbolje smiksani album vs. najgore smiksani album | loscolorados | Audio Produkcija - Tehnike | 28 | 24-10-2011 02:54 PM |
GEEK hip hop album | bubu | Promocija radova | 0 | 14-11-2010 11:57 PM |
adele remix | bubu | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 30-05-2010 07:13 PM |
The best album covers !! | sRce | Pricaonica | 21 | 10-04-2008 12:14 AM |
NiN novi album | Dushan_S | Razno | 5 | 21-02-2007 09:31 PM |