|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Dobio sam (za male pare) Edirol PCR-50 kontroler, ali sa jednom manom (bio sam upoznat sa njom pre transakcije).
Kada je upalim jedino radi power indicator lampica, sve ostalo ne reaguje (displej se na pali). Posto se kontoler moze napajati preko adaptera i usb-a, pokusao sam obe varijante. Rezultat je isti,nista se ne desava. Prilikom povezivanja na komp (pc/win xp) kontroler se pojavi kao unknown device, i prijavi gresku u povezivanju (nemoguce je instalirati drajver,nedodje do tog dela). Nebih da se cimam sa nekim servisima,neisplati se. Otvoricu je svakako,matori mi se razumem u elektroniku (donekle). Ima li neko predlog na cega bi trebalo obratiti paznju? BTW,jedino sto sam uspeo naci je owners manual,servisnog ni od korova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]() ![]() Otvoreno,sve provereno...i nista. Unutra je sve (naizgled) u dobrom stanju. Nema tragova tecnosti ili nekakvih tezih havarija. Tako da cu da dignem ruke. Mislim da bih joj trebao pruziti dostojanstvenu sahranu. http://www.youtube.com/watch?v=5Fm_JqkvoK0 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
pcr-50 unknown device |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Edirol PCR 800 | Mrgud | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 05-02-2009 03:37 PM |
EDIROL UA-25 | Digital Cave | Recenzije | 4 | 11-11-2004 08:24 AM |