|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]() Evo sa velikom rado?ću da podelim sa vama, prvi put u ?ivotu da sam imao prilike da radim sa nekim bendom kojeg sam prvo upoznao kao fan, a tek potom upoznao privatno i dobio priliku za saradnju. Posle 12godina pauze, borčanski kultni bend Mravi se ponovo okupio, i odlučio da snimi pone?to novoga. U?ivajte, i slobodno bacite neki comment, hejt ili kritiku ![]() ..u celini i celosti, moja malenkost odgovorna za zvučno delo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Veliki rispekt na vise nivoa,
Prvo, ovo zvuci sjajno! Imaju zvuk koji zasluzuju! Drugo, Mravi su u mom srednjoskolskom zivotu bili jedan od 3 omiljena domaca benda i ne mogu da verujem da su se opet okupili. Veliki rispekt, kao sto vec rekoh.
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Sta reci, od tebe se to i ocekuje
![]() Ako bih da nesto posebno pohvalim onda je to produkcija bubnja! Last edited by Braca; 26-11-2011 at 11:03 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Sjajno!
![]() |
#5 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Sama ideja spota i muzika je na svetskom nivou.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Mnogo volim Mrave!
Taj neupeglani spoj kakofonije i eteričnih refrena... ?to će reći, "Na travi" u formi original-kasete čuvam u strogo kontrolisanim uslovima optimalne temperature, daleko od magnetnih polja i najzloćudnijh lopovskih nju?ki. Jo? kako me raduje ova obav(ij)est. Tako da... ...ispitujemo, i čudimo se... Majko moja!?! Ko bi na posletku rek'o da će biti ko i na početku. Jer... ..."ovo kao disanje je u stvari gu?enje je".
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|