|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Jel izvodljivo sviranje dva,tri VST istovremeno?
Npr,sviranje Kontakta midi kontrolerom, gitare kroz Guitar Rig i kontrola footswitch i jos jedan ulaz, vokal ili drugi instrument? Zadovoljio bih se i sa dva paralelno. I standalone i kroz DAW/Cubase a da rade po ovom principu, jel moguce? Jel rade posao ovi Chaineri koji se namecu kao rjesenje? www.myspace.com/slikaiprilikamusika |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ako si na PC-ju, probaj Forte, izasla je verzija 2.... moze trista cuda da odradi
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
@awacs: Jeste, za probe kuci kao i za live, skapirao sam da bi mi to bilo super prakticno rjesenje! Tjerao bih to Profajerom 610, Asio Profire driver, CPU Core2duo 2.66, 2gb ram ... Mislim da ne bih trebao imati vecih problema,sto se toga tice barem za standalone dva VSTa!
@Forte: iskopao sam neke verzije pa probavam cim stignem! Jel to onda valjda radi ovako kako sam ja zamislio? www.myspace.com/slikaiprilikamusika |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Mi smo dzemovali tako sa standalone vst-i.. Bio mpd, klavijatura, i jos nesto trece nakaceno na komp.. Ne mogu se sjetit sad.
![]() Bez problema uglavnom.
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ako sam te dobro razumio,dzemovali ste sa Forte-om odn. nekim drugim chainerom ili samo preko Asia neke karte???
www.myspace.com/slikaiprilikamusika Last edited by Ngino; 11-10-2011 at 11:56 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ne bre nego vst-i cisto iz cubenda ipak mislim da je bilo.. Na jedan izlaz mpd (batery) preko usb, na drugi klavijatura preko midi-a (lupam korg m1), a kaos pad (sjetio sam se
![]() ![]() Ali uglavnom radi to.. Nema razloga da ne..
aje Last edited by Rhino; 12-10-2011 at 02:14 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Yamaha Motif 6 sviranje samplova | Goran B | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 05-11-2011 06:46 PM |
Multi-Batch? | Igor | Audio Software | 9 | 25-09-2010 02:46 PM |
Sviranje Gitare na komp-u | Reaper_NS | Audio Software | 14 | 22-08-2008 03:44 AM |
Multi Asio? | Arthur | Audio Software | 9 | 01-12-2006 06:38 PM |
Sviranje sa VST instrumentima | sasa.ivkovic | Audio Software | 11 | 11-09-2006 11:53 PM |