|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Jednom nedeljno ću upload-ovati iz male kolekcije video tutorijala, iz Future i Computer Music-a. Uglavnom D'n'B.
Za početak evo kako su Matrix & Futurebound uradili remix pesme Falling, mnogo dobrih trikova i saveta (posebno kompresor koji okida vokal i ide na send delay vokala i komprimuje), uživajte: Agent X feat. Mutaya - Falling (Matrix & Futurebound's Halfway House Mix) Sledeći su Alix Perez, Brookes Brothers, Chase and Status, Ctrl Z, Logistics, Mistabishi, Rusko, Sabre, Shimon, Xample & Lomax.
![]() |
#2 |
Superoperater
|
![]()
Odlicni tutorijali, ali nije mi jasno - dosta puta vidjam da ljudi koriste npr sner ili kick kao audio sempl, tj parce gde je samo udarac, pa ga rucno redjaju, reversuju i sta znam sta. Zasto ne koriste Battery, na primer ? Lepo uvucem sempl snera i mogu da mu radim sta god mi padne napamet, a imam midi zapis - sa kojim mogu da manipulisem jednostavno, radim razne automatizacije, da zamenim sner ako mi se kasnije ne svidi i slicno... Pruza mnogo vise mogucnosti nego built-in redjanje semplova rucno... Cak mogu i neke osnovne efekte da mu postavim - vidim da su oni koristili warmer i slicne saturation zezalice - meni ona ugradjena u B3 radi odlicno...
Kako bilo, remiks kida!
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 01-09-2011 at 06:20 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A kori?njenje samog kick, snare, hat... audio sempla za elektronsku muziku opravdavam time da nije npr. potreban velocity toliko, koliko u programiranju nekog ?ivog bubnja. Uvek mo?e sam audio sempl da se edituje i to svaki posebno na kanalu.
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Roni Size, legenda! Imao je šta da kaže i pokaže za ovih pola sata.
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Jedan rif i vozi Metrikšo.
![]() Odličan Metrik, u Ableton-u, zanimljiva opcija 'instrument racks' (može se dodeliti raspon midi nota svakom instrumentu), onda rešava problem sa midi kašnjenjem sa LFO plugin-om, rif napravio sa igračkom ![]()
![]() |
Tags |
dnb, produkcija, tutoriali, tutorials, video |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
D'n'B - Drum, sub bass, hard bass i ostali elementi | Dardy D'n'B | Produkcija Elektronske Muzike | 16 | 02-09-2010 09:04 AM |
Super web site - video tutorials, tests, itd | DaBear | Tutorijali | 11 | 09-08-2010 10:14 PM |
Crimsonik <Drum & Bass / Trance / Emotronic> | dandi | Produkcija Elektronske Muzike | 1 | 08-03-2010 11:21 PM |
fuzz bass+drnda drum | noonchaka | Promocija radova | 9 | 31-12-2009 09:04 AM |
drum and bass tutorial | andrija | Tutorijali | 14 | 05-02-2005 08:34 AM |