|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima,
Pre svega da napomenem nesto o mom muzickom znanju. Pocetnik sam u produkciji i samouk sam sto se tice sviranja, dakle nisam skolovani muzicar, sta udje na uvo, uslo je... Uradio sam jednu baladu u naletu inspiracije i emocije, svaki komentar, savet, pohvala (eventualno) a pogotovu kritika bi mi dobrodosla... Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ima cak i nekih falseva u momentima, na bass i na klavirskoj liniji ako se ne varam, a sve i da nije fals, zapara po usima, pa to valja menjati...
Sam "aranzman" je vrlo posan...mrsav...fali tu svega... Sve je veoma bazicno. Mozda ako smem da kazem i monotono. Napravio si "klavirsku" baladicu, a nisi realno neki klavirista... :~)) Bubanj je isto malo tugaljiv... ali i mnogo skuplji projekti imaju frku sa tugaljivim bubnjem, ali to ne treba da sluzi kao izgovor... Ok, ovo je pocetak i jedino sto ti mogu reci je da treba da slusas puno muzike, u odredjenom zanru, ako vec zelis da pravis takav mjuz. Mozda sam sad malo strog, ali ako pametno shvatis, u osnovi te podrzavam da nastavis... Dakle, OK, za prvi put imas tapsanje po ramenu od mene, a sada zagrej stolicu... ![]() PS. Pitaj sve sto te zanima, uvek cu rado odgovoriti... Citaj forum dosta, ima odlicnih saveta...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 04-04-2011 at 11:58 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Naziv je originalan-"Balada o poslednjem plesu", bas fino zvuci..
![]() Ako si pocetnik, nije loshe za početak...samo napred! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ljudi, sta da kazem, hvala vam puno na podrsci, ulepsali ste mi dan i dali ste mi volju da aktivnije nastavim da ucim..
![]() Kritike oberucke prihvacene, nadam se da cu uspeti da ispravim greske ![]() Hvala jos jednom, zivi bili! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
evo mogu reć ?to bih ja na tvom mjestu;
nabacio bih drugi komplet bubnjeva, reverba na dobo? ili na neki drugi udarac uz dobo? ili svaki drugi udarac, klavir bih stavio neki deblji, mutniji (topliji) i fali akustična ritam gitara... I promijenio bih onaj harpsichord... U principu je ok i ideja ok, al nabacio bih i vokal ![]() PozZ! ...i ovo kao vintage krčenje na početku, kad je krenula pjesma imao sam feeling da mi po zubima krči ona ?umeća ?vakaća, nekako ulazi u glavu taj zvuk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Jel ovo klavir sa X3, ili tako neke stare Korg sprave?
Jeste naiva, ali bar je iskreno... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lady Jelena - Nikola | ProkDu | Promocija radova | 12 | 18-03-2011 11:29 PM |
-= Srećan Rođendan Nikola Tesla =- | ProkDu | Pricaonica | 7 | 13-07-2009 02:23 PM |
Jedna balada... | zvincic | Promocija radova | 29 | 08-07-2007 10:45 PM |