|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Odavno nisam odvojio 15 minuta da saslusam neki govor,covek nije rekao nista sto vec ne znamo samo sto je to uradio iskreno iz srca
"> |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
SAd cu da kupim Mac
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Svaka je na mestu, ali zavrsna recenica "stay hungry, stay fullish" mi zvuci kao ispiranje mozga...zavera
![]() umesto toga mogao je da kaze "stay smart, stay wise" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Covek je inspiracija!
Sa ili bez Mac-a...to sto je postigao i stav prema zivotu je super !!! jedan od retkih velikih likova naseg doba....
![]() |
#5 |
Ivan Lekic
|
![]()
Covek je jednostavno legenda koja hoda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
|
![]() Quote:
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=37151 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Vi'š ti kako se on mučio, kako je verovao u sebe i na posletku uspeo da savlada sve prepreke na putu ka ostvarenju večite težnje da dosegnemo svoje snove!!!
Istina, prećutao je, što objektivno i razumem, na primer sindrom upotrebe Mac-ova u Holivudskoj industriji. Ako 95% svega što ova napravi miriše na propagandu američke kulture i tzv. patriotizma (s onom zastavom u kadru), kako da poverujem da taj isti Jobs nije takođe samo projekat s iste te frekvencije? Ili, kako "Džukele" rekoše... Gomila klovnova! p.s. I samo kratka digresija na DaBear-ovu konstataciju s kraja njegovog posta... Mislim da se o pravim ljudima (likovima) našeg doba ne zna apsolutno ništa. Oni su, jednostavno rečeno, nepoželjni! Prolaze samo mediokriteti u vidu populistički prihvatljivih stavova, pa bilo da je reč o seckanju belog luka ili odnosu duhovnosti i tehnologije. Tako ja mislim.
vidju bre Last edited by Igor; 13-03-2011 at 10:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
steva centar | Bitch | Promocija radova | 6 | 08-03-2010 12:30 AM |
Govor u pjesmi | alfom | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 26-02-2010 09:34 PM |
Pravila podforuma. I obaveshtenje. Pogledati obavezno. | HeatMan | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 0 | 18-01-2010 12:04 AM |
Steva Andjeo video tutorijal iz FM-a | Hollywood | Produkcija Elektronske Muzike | 3 | 16-02-2008 01:09 PM |