|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
ALI, sta je interesantno, da se Rumuni jako dobro snalaze, da pevanje nema neki seljoberski akcenat, da je Engleski vise nego dobar i da je produkcija vrlo current (trenutna!) Kod nas jos nisam cuo nista sto je pevano i dobro zvuci a kamoli da je neko potrefio produkciju itd.... Gramofondzija nam je jedini svetli momenat, ali to je malo drugi fazon... To sve pokazuje koliko smo jos iza nekih novih desavanja... (povezano sa temom "svetska produkcija" koja trenutno postoji)
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Da, njegova pevačica je ba? potrefila akcenat.
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
produkcija je pre jebeno dobra
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ba? svjetski i current, nema ?ta. Forma je standardna za ovaj tip pjesme ali je ipak sve na mjestu. Nije moglo bolje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Odlično je.
?to se tiče dance produkcije sa Balkana i okolice, Rumunji su daleko najjači. Očigledno je da je Rimsko Carstvo ostavilo utjecaja ?to umjetničkih, ?to gena. Imaju prirodan talent za razliku od većine ostalih sa Balkana. I imaju podr?ku industrije koja je specijalizirana u tom smjeru. Ozone, Inna, Morandi,Cheeky Girls, da ne spominjem Michael Cretu-a koji je nekad radio Sandru ili Enigmu. Ima toga jo? tonu ali ovi su mi prvi pali na pamet. Opako su dobri |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
opet ja i opet hit | Arthur | Promocija radova | 4 | 30-01-2011 11:22 AM |
Ime benda - opet | OFF | Pricaonica | 31 | 11-11-2008 07:15 PM |
Oglasi (opet ja) | OFF | Predlozi i sugestije | 32 | 11-12-2007 04:15 AM |
Opet ja :D | Arthur | Promocija radova | 9 | 13-11-2007 02:28 AM |
Opet ja! | X-Dreamer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 16-07-2005 08:49 AM |