|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Dajte mi preporuku za USB karticu koja radi dobro i "STABILNO" do 500 eura.Koristio bih je za live sa laptopom i za kucnu varijantu sa desktopom na Windowsu.Moze da ima vise izlaza i ulaza ali nije obaveza.Samo da je kako valja.Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Tja recimo: TC Electronic-ova Impact Twin (kartica je Firewire) ili Edirol UA-101 (USB).
Verovatno ima jos dobrih u izboru za taj novac, svejedno baci pogled na ove dve posto valjaju. (Realno recimo i Digidesign Mbox2, mislim da bi odlicno vrsila posao, a ostane ti jos dosta para u dzepu) Pozz ![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
RME Babyface
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ja svakom (pomalo mi vec smijesno, ko da me placaju
![]() Zbilja, za te pare i vise nego dobra skalamerija. Ako ti nije bitno, svakako se odluci za onu sa vise ulaza/preampa jer je uvijek dobro imati pri ruci ulaz vise. Nikad ne znas a vjeruj, kad ti bude zatrebao - zajebancija. Meni licno trenutno fali ulaza na mojoj ProFire 610 mada na sve drugo nemam zamjerke i Upravo odgovara tome sto trazis! www.myspace.com/slikaiprilikamusika Last edited by Ngino; 03-02-2011 at 06:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ako je za live, onda definitivno FW.
To je fina suma, mozda bi bilo interesantno pogledati Presonus, vrlo su lepo sklopljeni uredjaji, aluminium uglavnom. MBox2 je skup zbog softvera, ne isplati se, osim ako ne zelis raditi sa PT. Ako bas resis AVID onda definitivno MBox3, Pro je 680 Eura, ako bas hoces USB, moze se pronaci obicna za oko 500 eura, to je odlicna kartica. Jos jedan glas za Profire 2626... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Avid mi je interesantan.Da li neko ima iskustva sa FOCUSRITE karticama?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
USB interfejs | vasko | Pricaonica | 0 | 26-01-2010 01:57 PM |
USB Audio Interfejs | stefan123 | Computer Hardware | 4 | 11-01-2010 09:16 AM |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
usb audio interfejs do 180 e | manem78 | Computer Hardware | 23 | 15-10-2009 10:35 PM |
Audio interfejs i | icb | Computer Hardware | 2 | 29-08-2007 01:47 PM |