Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 05-12-2010, 02:45 AM   #1
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Mihailo Tomanović - Čarolija (Overheads Dance rmx) - novi singl - chekirajte :)

Evo nešto iz GreenStudija

http://www.youtube.com/watch?v=k5Odju7S14o

upalite obavezno HD(720) da u potpunosti čujete sound

Raspalite
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2010, 02:54 AM   #2
kejkz
banned

Default Re: Mihailo Tomanović - Čarolija (Overheads Dance rmx) - novi singl - chekirajte :)

Idi bre na spavanje, šta daviš pošten narod. Ajde, dosta, slušaćemo sutra.

Last edited by kejkz; 05-12-2010 at 02:41 PM. Reason: ćirilica-latinica
kejkz is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2010, 02:56 AM   #3
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: Mihailo Tomanović - Čarolija (Overheads Dance rmx) - novi singl - chekirajte :)

hahhaha i ti si budan, bludniče Vidim slova si promjenio
Old 05-12-2010, 07:57 AM   #4
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

he he ...nije lose kao ideja. Naravno - ima tu jos posla:

1. Sporo je - remix je i treba da bude malo brze. To je dozvoljeno

2. Ova "pumpalica zujalica je super, ali boja sinta za temu (a i tema) mogu da budu bolji...ja bi razradio temu..

3. Malo bubanj da se dodradi / obogati..(puno je do sporog tempa)

4. Vokal - dobro rado Auto Tune Fx, ali nekako ceo vokal sa tim reverbom nije bas seo u mix. Nije sve zalepljeno...jak reverb

5. Onaj "srednji deo" pat 2 na 2:16 sa etno motivima je nepotreban,,,ceo taj srednji deo mora da se razradi..

6. Deo na 2:33 j super ali mnogo kratak...reba da lozi, da se polako gradi i pojacava pre nego grune nazad u refren,,,

7.kraj , od 3;45 takodje ne radi kako treba jos malo rada..

imas dobrih elemenata, samo nisu poredjani kako treba, treba jos malo da se doradi..sad je lako. Ja bi ovo sad preslozio kako treba za dva sata!! Pesma je dovoljno dobra za akciju .
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2010, 02:59 PM   #5
kejkz
banned

DaBear je odprilike rekao su?tinu, a sad ja da ti samo dodam ?ta mene najvi?e nervira: Onaj swoosh efekat koji ti se pojavljuje nekoliko puta si zakucao na desni zvučnik... to ti sinko ne valja, poigraj se slobodno malo sa panoramom, neće ti ni?ta automatizacija. Mo?e? da krene? polako i onda pri kraju da ga ubrza? da leti izme?u zvučnika. da mu dadne? neki blesav efekat na rep, ma more? sva?ta.
Ritam sekcija ti je dupe, pa ?ta je to, samo kick+clap i neke bedne pozadinske činele. Ja bih ovde stavio neke brze perkusije, bilo kakve, elektronske, semplove, kakve god, koje bi ti samim tim dizale tempo. U su?tini, ja bih ovde opalio neki brejkbit, ali... znam da ne voli raja.
Na vokalu me sibilanti ponekad nerviraju, to mo?e? lako srediti. Mislim i da je upravo do reverba koji je nekako preo?tar, malo ga potamni.
buildupi su ti nekako neubedljivi, moraju biti dinamičniji, jači, ovako su prilično mr?avi, krenu i stanu prerano. Mora bre srce da te zaboli kada to čuje?. Poku?aj da prekine? sve druge kanale, ostavi samo vokal na čarolija, to će dati malo dramat'ke
Onu palestinu izbaci, jeste nepotrebna.
Ajde, bravo, samo napred!
Old 05-12-2010, 03:10 PM   #6
Znak
Pro Member

Znak's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Pesma je dovoljno dobra
Očigledno nam se ukusi razilaze, blago rečeno.
Old 05-12-2010, 04:57 PM   #7
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by Znak View Post
Očigledno nam se ukusi razilaze, blago rečeno.
rekao sam da je pesma dovoljno dobra da bi ovakav remix imao smisla. 90% nasih "pesama" se nedaju remiksovati uopste!
Nisam rekao da bi otisao i kupio plocu, niti bi je ubacio na iPhone da je slusam, ali da me neko pita da li bi uradio remiks, rekao bih da bi uradio (jer moze nesto da se uradi...obicno ne moze!!)
OK?

PS ne pamtim neku nasu pesmu da sam odlusao do kraja vise od jednom u zadnjih 4-5 godina (sem onih na kojima sam nesto radio)..
A ukusi nam se DEFINITIVNO razlikuju...
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2010, 05:34 PM   #8
Znak
Pro Member

Znak's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
ne pamtim neku nasu pesmu da sam odlusao do kraja vise od jednom u zadnjih 4-5 godina (sem onih na kojima sam nesto radio)..
A ukusi nam se DEFINITIVNO razlikuju...
Ja sam kupio Cd-e Partibrejkersa i KKN (imaju vrlo zanimljivu pesmu "Prekidi stvarnosti"), ali to ne menja mnogo situaciju - tačno je da je op?ta su?a po pitanju kvalitetne domaće muzike, čak i nezavisno od neslaganja ukusa. Eto ti si profesionalac, pomozi da se bar malo stvari poprave.
Old 09-12-2010, 04:08 AM   #9
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Hvala na komentarima!

Evo i pravi snimak!

http://www.4shared.com/get/6oOEZBC2/...arolija__.html
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules