|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
U proseku svaki treci ili cetvrti put kada pokrenem Cubase 5 pocinje da vrsi inicijalizaciju plug-inova koja traje oko 20 min! To se desava u zadnje vreme svaki dan po nekoliko puta i vise sam poludeo...
Niti instaliram nove plug-inove niti bilo sta radim osim sto palim i gasim projekat,te mi nije jasno odakle mu "potreba" da radi po stoti put jedno isto... Bilo je i relativno dugih perioda kada se ovo nije desavalo,a onda je opet pocelo iznenada... Da li neko zna zasto se ovo desava? Da li je problem u verziji Cubase 5 koju koristim ili je ovo moguce resiti nekim podesavanjima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Jesi probao da reinstaliras cubase?Ili probaj da otvoris Start/Steinberg Cubase/application data folder pa obrisi vst2x blacklist, vst2x plugins, vstpluginfo i startuj program. Ponovo ce da ti ucitava sve pluginove, ali mozda ovog puta proradi kad mu ucitavanje plugova od nule krene...
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
.... ili, verzija 2, slicni su siptomi kad hd na kom su vsti banke kalira...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
koristim portable verziju... tako da cu pokusati sa nekom drugom verzijom...
hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Meni to radi samo kad restartujem komp... mada ne vidim razlog ni tad da radi ali eto... mada meni je to mali problem s obzirom da komp gasim samo kad putujem negde na duze, inace mi je stalno upaljen... radi mi to i na 3 i na 5 Kubezi... a rade mi to i SF i WLAb tako da kontam da to tako treba (iskljucivo posle restarta)
![]() Pozz
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Meni se to znalo desavati poslije defragmentacije diska...pa ako imas kakav software sto to radi probaj ugasiti.
Pozdrav ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase 5 | Hepek | Audio Software | 19 | 15-10-2009 01:11 PM |
Cubase 4 | redroom | Audio Software | 3 | 23-02-2008 05:57 PM |
Cubase Sx3 | Patalo | Audio Software | 13 | 01-06-2005 03:48 AM |
Cubase SX | Shadow | Audio Software | 12 | 03-12-2004 09:10 PM |