|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Postoji li sta na srpskom jeziku od udzbenika, knjiga, publikacija...... ? Vezano za bilo sta (snimanje, mikrofoni, akustika (ima za etf, to znam), MIDI, mix, sound design........).....
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, pomoc..... dajte... sta sve znate da je napisano... ne teba meni licno, ali mi teba ko leb
![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Evo par naslova:
Alek Nisbet "Snimanje zvuka za radio TV i film" I deo prevod : Aleksandar Todorovic Alek Nisbet:"Obrada zvuka za radio TV i film" II deo prevod: Aleksandar Todorovic ,ove dve su bile izdanja za unutrasnju upotrebu Radio Televizije Beograd, te nemaju klasicne kataloske brojeve koje svaka knjiga dobije kada zvanicno izadje...(mislim da su odstampane 1987,88,ali mislim da ih mozes nabaviti preko nekoga iz RTS-a), onda... Osnovic Arpad,Fece Ivan,Tibai Stevan: "Akustika i Snimanje zvuka" izdavac: Radnicko i Narodno sveuciliste "Mosa Pijade",Zavod za andragogiju,Zagreb, ...ali u mom izdanju-fotokopiji nema niti godine izdavanja,niti kataloskog broja,... .. a mozda i "Audio Tehnika" Miomira Filipovica za III razred srednje elektrotehnicke skole,...mislim da je i dan danas koriste u "Tesli",a da je moguce pronaci je kod preprodavaca u Kosovskoj ulici (u BG-u).... ......nadam se da je bar neka pomoc....pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Naravno da je od pomoci, hvala
![]() Ima li sta od popularne literature, kao sto je nekad bila Studio Klinika, ili neki prevod sa engleskog?
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
"Vaš kućni muzički studio" autor: Ben Milstead
Izdavač: Sinkopa, zemlja: Srbija, e-mail: sinkopa@verat. Ova knjiga objedinjuje sve od snimanja (MIDI i Audio) preko VST-a, efektovanja, projektovanja i td. Ova izdavačka kuća ima još nekoliko naslova iz oblasti muzičke produkcije prevedenih na srpski jezik. Više informacija možeš pronaći na: http://www.sk.rs/2003/12/skwv04.html Što se tiče časopisa, na srpskom jeziku se može pronaći još koji broj Sound & Music i to besplatno u Artistovim radnjama, ako ne možeš nabaviti mogu ja doći do par brojeva i poslati na tvoju adresu ako ti trebaju? Last edited by Goran B; 02-11-2010 at 07:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Joj, to trazim danima..... imam tu knjigu, ali na njoj nigde nema kontakt za izdavacha.... a treba mi nekoliko primeraka iste, iako nije najstruchnija a pogotovo najbolje prevedena knjiga koju sam citao o produkciji
Hvala obojici! ako ima jos, pishite
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Istina, preved bi na nekoliko mjesta trebao biti adekvatniji, nazive pojedinih efekata su bukvalno prevodili
![]() Ako jo? ne?to saznam, javljam odmah. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koga interesuje literatura! | AcaHari | Tutorijali | 8 | 12-03-2009 07:35 PM |
Literatura o mikrofonima | turtlemaster | Tutorijali | 1 | 28-02-2009 07:40 PM |
Problem sa gain-om u snimanju vokala | Mitjovan | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 26-01-2008 05:42 PM |
CB4 - Ol Skul Shit (Dve stvari sa diska-moji poceci u miksovanju i snimanju) | Jan | Promocija radova | 15 | 09-12-2007 01:47 AM |
literatura | bonaza | Computer Hardware | 4 | 25-10-2006 12:50 AM |