|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Koji Di BOX preporucujete za usnimavanje "Prvenstveno" bas gitare i da li ga treba koristiti ako vec koristim neki Pre amp za bas.Da li bi dobio na kvalitetu zvuka gitare koju usnimavam prego Digitecha GSP1101 ako bi na izlazu iz procesora koristio Di BOX i da li ima neki univerzalni koji bi mi zavrsavao poso i za jednu i drugu varijantu a ako moze i za ozvucenu akusticnu gitaru.Naravno da bude kvalitetan.
Gledao sam RADIAL ENGINEERING i to mi se cini OK ali ipak nemam iskustva koji bi mi model odgovarao-moze i neka druga firma ako je OK a taj okvir cena je ono sto mogu da isfinansiram. Last edited by Zeroo; 14-10-2010 at 02:44 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
ne bi dobio na kvalitet ako bi i dalje koristio Digitecha. Batali tu spravu, samo ti kvari lanac. Radial je dobra firma, štagod uzmeš nećeš se zajebati, samo vidi kolko para imaš.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Znaci da ne snimam preko digitecha?Sta preporucujes kako da usnimavam.Da li mozes da mi preporucis konkretno neki model koji bi mi valjano odradio poso
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
clean gitaru sa magneta ubodeš u di-box, pa linijski direktno u kompjuter. Trenutno većina gitarskih simulacija radi bolje od većine plastičnih i ekonomskih prihvatljivih procesora. Rang pristojnih git procesora počinje tek sa Line6 POD XT Pro, a on nije jeftina stvar. Moji favoriti su SansAmp RTAS i Guitar Rig 4. Mada ja naječećše gitare snimam sa pravim pojačalima i efektima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Moj Digitech je Top rack model u ponudi te firme i sa kontrolerom sam ga platio preko 700 eura!Znam da je bolje usnimiti preko pojacala al nemam uslova za to.Ne rece mi koji bi DI box konkretno preporucio i da li mogu da ga koristim za sve sto sam naveo?
Inace imao sam Line6 XT Live pre Digitecha.Digitech bolje svira 100% Last edited by Zeroo; 14-10-2010 at 03:13 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
kolko god si ga ti platio, još nisam čuo digitecha koji valja. Al bitno je da tebi radi. A za di box sam ti tačno napisao, samo pročitaj detaljno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() za malo manje para Solo610 od Universal Audia za jo? manje para Radiala za jo? manje para DIY sa Jensen JT-DB-E trafićem
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Koji UPS? | shipwright | Computer Hardware | 15 | 26-09-2009 09:07 AM |
Koji mic? | eternoRBC | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 16-12-2008 12:23 PM |
Koji Wah Wah? | disco violence | Gitarska Produkcija | 13 | 13-03-2008 11:51 AM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |