|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]() nisam imao prilike da se uverim u kvalitet funktion zvuka ali vlasnik ove kompanije ima neke interesantne uvide pa pogledajte |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
A to su?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Bice sad na Parnom valjku, pa idi cuj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
hvala na infou ali ipak bi propustio tu priliku
![]() a cela prica o degradaciji standarda i 24bit/96khz kao o minimumu, prica o rezoluciji ljudske percepcije to mi je interesantno. pitanje za vas koji imate 24bit/96khz, da li je zaista tolika ralika u odnosu na standard? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]()
To jeste jako interesantno kao tema, mada ovako povr?no izneta mo?e da navede na potpuno pogre?ne zaključke.
Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
da ozbiljno pitam
da li ima smisla njegovo insistiranje na 24/96? sta mislite o kretanju ka tome kao standardu? zasto ako je glasna muzika, iskljuciti da i zvuk treba biti kvalitetan. u dobrom glasnom klubu, ljudska buka je zanemarljiva ![]() ja licno obozavam veliki zvuk i mislim da je za pravu uzivanciju neophodan. ![]() Last edited by yoloko; 05-10-2010 at 05:31 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() No, za sve nas koji rade muziku za običnog korisnika, sla?em se sa AWACS-om! Jebiga, tako ti je to danas! Jedino ti preporučam da za vlastitu kolekciju ide? barem na 24 bit 44100! Pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
dobro ljudi jesam malo zakasnio, priznajem, malo i zalutao, i tek sam sad video da imam takvu kartu.
![]() ![]() zapravo uopste nisam obracao paznju na to, a koliko vidim iz ove Bogijeve recenice "(ja ne cujem razliku, zato sto ne mogu ili zato sto ne obracam paznju na to, svejedno mi je)" i opravdano, jer vecina ima slican stav. nista, odoh, prvo da isprobam sinteve, i sinteza me (sto je cela poenta za itb) interesuje kako zvuci. izvinite opet na amaterizmu ![]() poz Last edited by yoloko; 05-10-2010 at 08:11 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Urei 1176LN+Tube Tech+Ensoniq Paris+Behringer | idekius | Razno | 15 | 19-06-2006 04:24 PM |
finest tech-house mix! | andrija | Promocija radova | 5 | 07-01-2004 11:41 PM |