|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
pa i ne zvuci tako lose majku mu staru ovako na prvo uvo
klasikica nova snd al zaista nista novo osim smekeraja cini mi se za sad
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Monotimbralnost ubija u pojam s obzirom na cenu. Nadam se da ?e makar imati neku "uni" opciju pa da se "za?muri" nekako. Bolje da su izbacili USB audio interface a ostavili makar dual/split opciju.
?to se ti?e zvuka, nisam pametan, koliko ?e ovo oti?i dalje od V-Stationa s obzirom da je K-Stationu jako sli?na cena? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
da! za te pare uzmes polovnu supernovu. smorili su zasu.
![]()
![]() |
#4 |
mod?rateur analogue
|
![]()
re-pakovanje. po neznam koji put. bolje uzet original Novu II ili SNII za sitne pare.
Novation je mozda imao solidnu poziciju u vrijeme prvih VA (daklem prije 10 godina). ali barem meni to nikad nije bio neki spektakularan sound. danas su to solidno pokrili i neki kvalitetniji VSTi kao Sylenth, Zebra2 i sl. - da netko napravi hardver verziju (sa puno knobova i 3 oktave) od Zebre2, odmah bi to uzeo. bas puni rupu koji ne pokrivaju analogci. ako već ?elim "tvrđi" sound rane VA generacije onda je za mene to Nord Lead 2/2X. to uvijek radi i miksu, čak i danas. da imam malo vi?ka para, imao bih ga u arsenalu jer to ?to radi, radi dobro - zvuči kao Nord Lead ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
SN2 rack, sto se tice user interface-a, mi je bio najbolje poslozen sint ikad. Predivno sucelje, raspored knobova.. I taj plavi displej...mmmm... Pa kad bi opet pozelio taj sound, definitivno bi ponovno uzeo rabljenu SN2.
Ne mozemo im zamjeriti, ubacuju se u igru protiv Roland Gaia, Korg Microkorg XL i kompanije i za tu konkurenciju su potpuno dorasli. Sound sto je 2000. bio top iz svijeta VA (po cijeni), danas dolazi za 500-injak eura. Al dal ce im se isplatiti, ne znam. Meni nema smisla, al mozda novijim klincima koji prelaze iz softvera u hardver, ima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Imao sam K-Station,bio jako zadovoljan...uglavnom ga koristio za live,tako da kapiram da cje i Ultranova imati takvu namenu,a deluje mi bash fino organizovana za tu svrhu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nova godina - nova traka | Danny Lou | Promocija radova | 6 | 05-01-2008 08:06 PM |
Jel ok Novation DrumStation? | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 22-11-2007 01:58 PM |